Praktisk info

Velkommen til Computerworld Kursers univers af læring og udvikling. Her finder du praktisk information om tilmelding, faciliteter og vilkår, der gør din kursusoplevelse problemfri og givende.

Tilmelding

Du har mulighed for at tilmelde dig vores kurser online eller telefonisk på 77 300 123 Umiddelbart efter tilmeldingen modtager du en bekræftelsesmail fra os, som indeholder alle de informationer du har brug for, for at føle dig godt klædt på før kursusstart. Hvis der ved tilmeldingen ikke er plads på det ønskede kursus, overføres du automatisk til en venteliste, som fungerer efter først-til-mølle-princippet. Du vil derfor altid have fortrinsret såfremt en anden deltager afmelder sin tilmelding.

Reservation

Hvis du ikke er klar til at tilmelde dig et kursus, men ønsker at reservere en plads, er der altid mulighed for det. Det er komplet uforpligtende at reservere en kursusplads, og vi skal blot bruge en bekræftelse på om du ønsker at benytte pladsen 10 dage inden kursusstart.

Faciliteter

Computerworld Kursers lyse og inspirerende kursuslokaler findes på adressen Hørkær 18, 2730 Herlev. Vores kompetente undervisere vil stå klar til at undervise i vores fuldt udstyrede og moderne lokaler med whiteboard, projektor og pc’er. Vi ønsker, at vores kursister får det maksimale udbytte af vores kvalitetskurser, og der vil derfor aldrig være mere end 8 kursister på et kursushold.

Beliggenhed & Parkering
Computerworld Kurser, Hørkær 18, 2730 Herlev.
Når du deltager på et kursus hos os, er der mange gratis p-pladser, du kan benytte dig af.
Kommer du med tog er der 5 til 7 minutters gang fra Herlev Station.
Se Parkeringsinformation / See Parking information

Vilkår

Forud for kursusstart fremsender vi en faktura på kursets pris, vores gældende betalingsbetingelser er 14 dage netto. Vi gør opmærksom på, at priserne på hjemmesiden er angivet i danske kroner ex. moms. Medmindre andet er angivet, er prisen inklusiv kursusmaterialer og fuld forplejning, der inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe. En typisk kursusdag hos os varer fra kl. 09 til 16. Hvis du er forhindret i at deltage på et kursus, kan du uden beregning overdrage din kursusplads til en kollega. Ved afmelding af et kursus gælder følgende afbestillingsfrister:
  • Afmelding senest 6 uger før kursusstart, bliver ikke faktureret.
  • Afmelding 4 uger til 7 dage før kursusstart, faktureres 50 % af kursusprisen.
  • Afmelding mindre end 7 dage før kursusstart, faktureres 100 % af kursusprisen.
  • Møder du ikke op til dit kursus, fakturerer vi hele kursusprisen - uanset årsag.
Ved ændring af din tilmelding gælder ovenstående betingelser. Ved din tredje flytning/ændring af din kursustilmelding, faktureres et administrationsgebyr på kr. 500 ex. moms per yderligere ændring. Computerworld Kurser tager forbehold for eventuelle ændringer i tid, sted, pris, aflysninger og kursusindhold samt force majeure m.m.