Kursus i InDesign

Vil du lære at lave flotte, visuelle produkter til både web og tryk og derigennem styrke din virksomheds visuelle identitet og kommunikation? På dette 2-dages kursus i InDesign kommer du bl.a. til at prøve kræfter med design af enkelt- og flersidede dokumenter som fx webbannere, plakater, visitkort og mindre brochurer.
På kurset får du et overblik over InDesigns vigtigste genveje, funktioner og værktøjer. Du lærer, hvordan du importerer og arbejder med billeder og grafik på den mest hensigtsmæssige måde og får styr på, hvordan du kan kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. På den måde opnår du det bedste resultat, når dit dokument skal lægges online eller sendes til tryk.
Med hands on-øvelser får du programmet og dets vigtigste funktioner helt ind under huden, så du har de bedste forudsætninger for at arbejde videre med grafisk design efter kurset.

Fysisk Aalborg København Kursusfabrikken ApS (Århus Åben kursus) Kursusfabrikken ApS (Odense)
Design kategoribillede

Pris ex. moms.

kr. 7.495,-

Tilmeld kursus

Målgruppe

Dette dagskursus er for dig, der vil arbejde professionelt med InDesign og lære at lave flotte visuelle materialer til både web og tryk. Kurset tager udgangspunkt i dine aktuelle behov, og du bliver kontaktet forud for kurset, så underviseren så vidt muligt kan tilpasse indholdet til dine ønsker og behov.
Vis mere

Forudsætninger

Det kræver ingen forudgående erfaring med InDesign at kunne deltage på dette dagskursus.
Vis mere

Kursusmål

  • Få overblik over InDesigns vigtigste genveje, funktioner og værktøjer
  • Lær om opsætning af dokumenter og standardindstillinger - herunder enkelt- og flersidede publikationer (flyers, brochurer, plakater, postkort m.v.)
  • Lær om korrekt import af billeder, tekst samt tekstombrydning
  • Bliv en haj til at opsætte skabeloner og genveje, der letter arbejdsprocessen - f.eks. mastersider
  • Lær om justering af farver og farveforløb samt forskel på bl.a. CMYK, RGB og pantone
  • Bliv klogere på udarbejdelse af forskellige former for grafisk materiale - både til tryk og web
  • Lær om eksportindstillinger til tryk og web - herunder gennemgang af forskellige filformater
Vis mere

Kursusindhold

Billeder og grafik i højeste kvalitet

På kurset lærer du, hvordan du importerer og arbejder med billeder og grafik på den mest hensigtsmæssige måde. Få styr på, hvordan du kan kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik, så du opnår det bedste resultat, når dit dokument skal lægges online eller sendes til tryk. 

Nemmere arbejdsprocesser vha. arbejdsrum

I InDesign kan du opsætte forskellige indstillinger i dit arbejdsrum, der gør det lettere for dig at anvende programmet. På kurset lærer du, hvilke indstillinger der er særligt brugbare. Med de korrekte indstillinger fra starten letter du arbejdsprocessen betragteligt i det lange løb.

Optimal udnyttelse af "Tekstværktøjet"

InDesigns ”Tekstværktøj” har mange forskellige indstillinger til at opsætte din tekst, som vil blive gennemgået på kurset. Vi sørger for, at du får lov til at prøve kræfter med værktøjet i praksis og guider dig nøje. Lær at importere tekst samt at oprette og anvende afsnitsformateringer, så du kan gemme dine indstillinger m.m.

Korrekt opsætning af dokumenter

Opsæt dit dokument korrekt fra start, så du undgår dobbeltarbejde. På kurset lærer du, hvordan du opsætter den rigtige størrelse samt korrekt farverum, margen, beskæringskant, spalter m.m. i dit dokument. Korrekt opsætning sparer dig for tid og besvær.

Kendskab til filformater og nem eksportering

Når din opsætning er færdig, er der en række eksportindstillinger, du skal være opmærksom på. Få styr på, hvilke filformater der egner sig til hvilke publikationer, samt hvordan du opnår det bedste output af dit færdige resultat. Kort sagt: Du bliver i stand til at foretage nem eksportering.

Vis mere
June

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne på telefon 77 300 123, så hjælper vi dig gerne videre.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 08-16.

Du er også velkommen til at kontakte os på kurser@cw.dk.

June Kontakt os

Kursusdatoer

Dato Tid Sted Status Pris
25-09-2023 09:00 - 16:00 Kursusfabrikken ApS (Odense) Ledige pladser 7.495 kr.
09-10-2023 09:00 - 15:30 Kursusfabrikken ApS (Århus Åben kursus) Ledige pladser 7.495 kr.
25-10-2023 09:00 - 15:30 København Ledige pladser 7.495 kr.
30-10-2023 09.00 - 15.30 Aalborg Ledige pladser 7.495 kr.