Artikel top billede

Styr dit mediecenter med lækkert sensorsystem

Drop tastatur og mus til dit mediecenter og find dine bedste kropsfagter frem! Indhold på fladskærmen skal måske frem over kontrolleres af et Kinect-lignende apparat.

Styr dit mediecenter med lækkert sensorsystem

Sonys isvaffel-lignende Move og Microsofts Kinect er begge bevægelsesfølsomme controllere til spilkonsollerne PlayStation 3 og Xbox 360, der erstatter traditionelle controllere til fordel for heldige (eller knap så heldige) kropsfagter.

Nu lader det imidlertid til, at pc'en snart får en tiltrængt botox-indsprøjtning og ligeledes vil kunne styres ved hjælp af sensorsystem og kropsbevægelser.

Til den gigantiske forbrugerelektronikmesse CES i Las Vegas, Consumer Electronics Show, der netop nu løber af stablen for fuld udblæsning, vil virksomhederne PrimseSense og Asus nemlig demonstrere en Kinect-lignende enhed til pc-brug.

Asus er i forvejen kendt for at producere en bred palet af pc-hardware og -tilbehør, mens PrimeSense nok er knap så kendt i offentligheden. Virksomheden står dog bag sensor-teknologien i Kinect til Xbox 360.

Det kan allerede senere i år komme til at påvirke, hvordan vi interagerer med blandt andet mediecenter-pc'er.

For der er næppe noget så usexet som en trådløs mus/tastatur-kombination til sofabrug, og der kan dårligt sås tvivl om, at en Kinect-agtig løsning vil passe perfekt ind, når du skal vise familiens feriebilleder eller YouTube-videoer på stuealteret.

Navnet på den kommende enhed bliver Wavi Xtion, og PrimeSense afslører, at formålet med enheden bliver at give brugeren en mere naturlig interaktion med pc'en, der er skræddersyet til stuen.

Mens Wavi Xtion først ventes at komme på markedet i andet halvår 2011, skal udviklingsplatformen, Xtion Pro, tilsyneladende blive tilgængelig allerede fra næste måned. Prisen er endnu ukendt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere