Artikel top billede

Iomega TV vil trumfe mediecenter-kongen Boxee Box

Vi udnævnte D-Links Boxee Box til et af de mest spændende underholdningsprodukter fra 2010. Og nu er Iomega på vippen til at lancere ny HD-boks, der kan omtrent det samme og samtidig fungerer som lækkert NAS-drev. Se vidunderboksen her.

Iomega TV vil trumfe mediecenter-kongen Boxee Box

Et af omdrejningspunkterne for den netop overståede CES-messe i Los Angeles har været de små og ualmindeligt tillokkende tv-bokse, der tryller video fra din pc og internet op på fladskærmen.

I december sidste år anmeldte vi D-Links kompakte mediecenter, Boxee Box, der velvilligt sluger næsten alle videoformater og samtidig er fyldt med smarte apps.

Boxee Box benytter det open source-baserede styresystem Boxee, som du har kunnet installere på din egen mediecenter-pc i snart et år.

Og nu har Iomega også valgt at satse på en Boxee-baseret tv-boks. Det blev afsløret på CES-messen, hvor Iomega og Boxee annoncerede det forestående samarbejde.

Navnet på den lovende tv-boks er Iomega TV, og vi ved allerede, at teknologien langt hen ad vejen er identisk med den, der dunker i D-Links konkurrent, Boxee Box. Hardwaren indbefatter blandt andet Intels CE-platform.

NAS-drev som bonus

Iomegas boks kan dog prale med at understøtte intern harddisk og kan dermed også fungere som hjemmets netværksdrev. Som et plus er både kablet og trådløst netværk understøttet.

I stil med D-Link vil Iomega medlevere en fjernbetjeningsagtig løsning med fuldt QWERTY-tastatur. Mediecenter-boksen sluttes til fladskærmen via HDMI, og flere USB-porte gør det muligt at tilslutte eksterne harddiske med digitalt indhold såvel som et andet tastatur.

Iomega fortæller, at tv-boksen vil blive leveret i tre forskellige konfigurationer: uden harddisk, samt med en og to terabyte lagerplads.

De amerikanske priser er opgivet til henholdsvis 229, 299 og 349 dollar.

Hvis udmeldingerne holder stik, vil Iomega TV kunne tryllebinde os foran fladskærmen inden udgangen af marts.

Læs også:

Mediecenter-makker til din fladskærm: WD TV Live Hub
Test: Google TV er noget rod
Test: Alsidig HD-boks med lækkert design




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere