Nørdernes kongefilm på Blu-ray og i 3D

Stjernekrigen fortsætter med at tryllebinde alverdens nørder, selv om de første film i serien er over 30 år gamle. Nu støves filmene af og udkommer på Blu-ray, og en 3D-version er også klar.

Normalt er det nye blockbustere, der udgives på Blu-ray skiver, men også ældre film kan vise sig at få et særdeles succesfuldt liv i det nye format.

I hvert fald er efterspørgslen på Stjernekrigen ifølge Amazon.com massiv, og derfor kunne mange nørder juble under forbrugerelektronikmessen CES for nylig.

Her blev det afsløret, at alle seks film i serien vil være klar på Blu-ray til september, inklusive 30 timers ekstra materiale.

Det betyder, at de første film i Stjernekrigen, der er over 30 år gamle, får nyt liv i HD. Ifølge Engadget.com kommer hele serien til at koste 89,99 dollar, cirka 520 kroner.

Hvis du - ligesom mange kritikere - mener, at de seneste tre film i serien er det rene skrammel, kan du nøjes med at købe de tre første. Prisen er dermed 44,99 dollar, cirka 260 kroner.

Kommer også i 3D

Instruktøren George Lucas må have en særdeles tilfreds bankrådgiver, da lanceringen af Blu-ray versionen forventes at indbringe en solid skilling.

Og når nørderne først har købt den nye HD-version, er der penge at hente på en 3D-udgivelse af Stjernekrigen.

Den første film, som konverteres til 3D, er Episode I - Den usynlige fjende, der originalt er fra 1999. Men i 2012 skulle det være muligt opleve fægtekampe med lyssværd i biografen i 3D.

Her er et gensyn med serien:




IT-JOB

Saab Danmark A/S

Junior System Engineer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

UI-designer med flair for apps

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere