Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Nu kan du leje Photoshop og spare penge

Adobe vil udleje Photoshop og andre programmer fra Creative Suite, så du slipper for at skulle betale fuld pris. Se her hvad det koster at leje Photoshop.

Photoshop CS5 Extended er kongen over billedredigeringsprogrammer, men du er nødt til at smide over 11 af de lange for at få fingre i en dansk udgave af softwaren. Indtil nu.

For Adobe har med lanceringen af Creative Suite 5.5 valgt at gøre det muligt at abonnere i kortere eller længere perioder på avancerede værktøjsprogrammer som Photoshop, InDesign og Premiere Pro.

For nogle virksomheder kan det vise sig at være en løsning, hvor der er penge at spare i forhold til at købe en fuld version.

Det kan eksempelvis være i forbindelse med et projekt, der kræver, at flere medarbejdere end normalt har adgang til Adobe-software.

Prisen for at leje en dansk version af Photoshop CS5 Extended i en enkelt måned er 798 kroner, mens der er lidt penge at spare på et års abonnement, der totalt set koster 6.380 kroner

Hvis du er ligeglad med den danske version, kan du spare penge ved at leje den engelske version, der koster 75 dollar, cirka 400 kroner for en enkelt måned, mens du må smide 588 dollar, cirka 3.050 kroner, hvis du vil leje programmet i et helt år.

Ud over Photoshop er det muligt at leje andre af Adobes programmer, og du får overblikket over mulighederne ved at klikke her - desværre er de danske priser i skrivende stund ikke opdaterede på websiden.  
Inden du hiver dankortet frem, kan det i øvrigt betale sig at surfe forbi Adobes download-side. Her kan du få fingre i prøveversioner af udvalgte programmer, og de fungerer i en måned.

Photoshop på tablet-pc'en

De nye muligheder for at leje Photoshop og andre programmer er sat i kraft samtidig med lanceringen af Creative Suite 5.5 (CS 5.5), der byder på en mængde opdateringer til Adobes software.  

Desuden har Adobe fremlagt en ny udviklingsstrategi, hvor softwarevirksomheden vil lancere helt nye versioner med to års mellemrum og så mindre opdateringer cirka et år efter lanceringen.

Softwaregiganten er også klar med et helt nyt udviklingsværktøj, der vil gøre det muligt for tredjepartsudviklere at skabe applikationer til tablet-computere, der interagerer med Photoshop, og på den måde kan maskinerne bruges i den kreative proces. Adobe understøtter i øjeblikket Android, Blackberry PlayBook samt Apples iPad.

Her er et videoeksempel på, hvordan det fungerer:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere