Advarsel mod it-konkursrytter

Tidligere medarbejdere advarer mod manden bag it-rekrutteringsfirmaet Connekt. Han har lukket selskaber på stribe og skylder penge til højre og venstre, men er stadig aktiv, blot under nyt firmanavn.

Ken Lynge Primby er en driftig mand. På trods af, at han ved årsskiftet er tinglyst med adskillige hundrede tusinde i personlig gæld, så fortsætter han tilsyneladende sin 'forretning'.

Ganske vist gik hans virksomhed Connect It Rekruttering ApS konkurs og blev opløst i februar 2005. Men tre uger senere oprettede Kim Lynge Primby selskabet Connect Resorce Agency ApS. Der desværre også gik konkurs - og boet er stadig under behandling.

Man kunne måske få den tanke, at selskabsnavnet 'Connect' var ved at være lidt flosset i kanten, så hvad gør en kreativ sjæl, der ikke vil opgive sit livsværk? Han stifter naturligvis et selskab med det fængende navn 'Connekt'. (Bemærk stavemåden. Red.) Dette firma har siden starten af oktober 2007 ageret arbejdsformidling for it-folk på hjemmesiden connect.dk - der er registreret til Kim Lynge Primby.

ComONs redaktion har modtaget flere henvendelser fra tidligere ansatte, der mener, at have penge tilgode i Kim Lynge Primbys selskaber. Angiveligt har den driftige mand for vane at hyre folk, men glemme at betale dem løn.

denne hjemmeside beretter en tidligere konsulent, hvorledes han arbejdede for Kim Lynge Primbys selskaber gennem længere tid, men kun fik udbetalt løn én gang. Siden linker desuden til adskillige andre personers uheldige oplevelser med Connect/Connekt, blandt andre 'Kim', der sammen med syv andre personer mener, at have over en million kroner tilgode.

Som et lille kuriosum kan nævnes, at administrerende direktør, Ulrik Krag, på forlaget Mediaprovider, der blandt står bag ComON, meddeler, at bemeldte Primby også skylder dette forlag penge.

ComON har uden held forsøgt at komme i kontakt med Ken Lynge Primby for en kommentar.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program

Formpipe Software A/S

Market Manager

Danske Commodities A/S

Senior software developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere