OneNote er klar til iPad

Så kom den første iOS app til Microsoft Office, og vores vildeste drømme blev opfyldt: OneNote til iPad er en realitet - endda på dansk.

Microsoft Office apps til iOS kommer hurtigere end forventet. I går lancerede Microsoft således OneNote i en helt ny version, der også kører på iPad. Den har hidtil kun været tilgængelig til iPhone og kun i en begrænset del af verden.

Gratis op til 500 noter

Den nye iOS app kan hentes fra Apple App Store på din iPad og er gratis at bruge op til 500 notessider.

 

Har du brug for flere end 500, kan du købe en opgradering inde fra app'en. Det koster 89 kroner at kunne oprette ubegrænsede notessider, men de fleste private vil næppe rende hovedet mod loftet lige med det samme.

Henter dine notesbøger fra SkyDrive

Den nye OneNote App henter alle dine notesbøger fra SkyDrive, men du kan selvfølgelig slå de notesbøger til eller fra, så du kun synkroniserer de notesbøger, du har brug for på farten.

Opret noter på farten

Du kan naturligvis oprette nye noter på farten, ligesom du kan tilføje nye noter til eksisterende notesbøger og - sider. Der er også en særlig iPad-notesbog, hvor du kan indsætte de noter, der ikke passer ind i de eksisterende notesbøger, eller som du kun har brug for på iPad'en.

Du har ikke helt de samme muligheder som i pc-versionen, men vigtige detaljer som f.eks. punktopstillinger og tjeklister kan nemt indsættes, ligesom du kan bruge de indbyggede kameraer i iPad'en til at tage billeder af for eksempel mødetavler eller andre ting, du har brug for billeder af.

Små skønhedsfejl

Ingen roser uden torne. Der er lidt små skønhedsfejl rundt omkring. F.eks. kan iOS App'en ikke håndtere interne links til andre OneNote-sider på eksisterende OneNote-sider, ligesom man ikke kan zoome ind på siderne.

Det sidste er ganske irriterende og en funktion, vi må håbe bliver føjet til i en af de kommende opdateringer - for den er ærlig talt uundværlig.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere