Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Ny topchef overtager ledelsen af Columbus Danmark

Columbus Danmark får med omgående virkning ny topchef.

Læs også: Topchef: Derfor trækker jeg mig fra Columbus.

Columbus Danmarks administrerende direktør gennem 19 år, Steen Hagengaard, stopper med omgående virkning som administrerende direktør for Columbus Danmark.

I stedet har selskabet ansat Niels Stenfeldt, der begynder på posten i dag, 1. maj.

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Evenex og har tidigere været ansat i SAP og Oracle.

Ifølge Columbus har Steen Hagengaard selv valgt at søge nye udfordringer efter han ifølge selskabet har været med til at gøre Columbus Danmark til det mest succesrige datterselskab i Columbus-koncernen.

"Jeg er glad for, at Niels er kommet til Columbus Danmark, da det er en betydelig del af vores forretning. Niels har den helt rigtige baggrund til at drive forretningen, og jeg glæder mig til, at han med sin strategiske begavelse bliver en del af vores management team," siger koncernchef Thomas Honoré, Columbus, i en pressemeddelelse.

Læs også: Topchef: Derfor trækker jeg mig fra Columbus.




IT-JOB

Mobilplan ApS

Senior PHP Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior DeltaV Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere