Artikel top billede

Her er YouSees smarte modtræk til film-giganter

Canal+ og YouSee går sammen om ny internet-tjeneste, YouBio. Modtrækket skal holde på kunderne, når de amerikanske giganter Netflix og HBO til efteråret åbner for billige film og tv-serier ad libitum.

TDC's kabel-tvselskab YouSee kan risikere at miste mange kunder, når de amerikanske tv-udbydere HBO og Netflix senere i år lancerer deres online-tilbud i Danmark og det øvrige Norden.

YouSee præsenterede i dag sit modtræk: I samarbejde med Canal+ vil selskabet lancere YouBio, der tilbyder film og tv-serier ad libitum for en fast og formentlig lav månedlig betaling.

Dermed får TDC-selskabet mulighed for at vise den succesfulde amerikanske serie Game of Thrones, som Canal+ har distributionsrettighederne til herhjemme. Game of Thrones produceres af HBO og er et af dette selskabs stærke våben i angrebet på det danske og nordiske marked for internet-tv. Danskerne vil altså snart kunne se den blodige fantasy-serie på to konkurrerende net-tjenester.

Før de to amerikanske udfordrere har meldt noget ud om deres priser, vil YouSee ikke ud med, hvor meget selskabet har tænkt sig at tage for en adgangsbillet til YouBio. Den nye nettjeneste åbner efter planen engang i november.

YouSee vil markedsføre YouBio til alle danskere, der har en internetforbindelse. Dermed skal tjenesten både fungere som supplement  til YouSees eksisterende kabel-tv-tilbud, og som selskabets udstrakte hånd til den halvdel af befolkningen, der ikke har lyst, råd eller mulighed for at få et coax-kabel koblet til husets tossekasse.

YouBio vil blive markedsført sammen med en lille tv-boks, der skal sende internet-tjenesten frem til husstandenes fladskærm. Boksens pris ønsker YouSee ikke at oplyse på forhånd, men selskabet fastholder, at den ikke kommer til at blive så dyr, at det vil forhindre udbredelsen.

YouBio vil anvende adapted bitrate og skal kunne bruges sammen med flere forskellige apparater med vekslende netforbindelser. Bedste streaming kvalitet bliver 1080p.

Takket være samarbejdet med Canal+ håber YouSee, at den nye tjeneste vil kunne matche de amerikanske giganter på de punkter, der gælder. YouBio vil ikke få nær så stort et bagkatalog af ældre film som eksempelvis Netflix, men til gengæld vil man kunne byde på flere nyere film, lover YouSee.

Hverken Netflix eller HBO har meddelt, hvor meget adgangen til deres internettjenester kommer til at koste i Norden. HBO ventes at løfte sløret på torsdag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere