Artikel top billede

Apples nye kort-tjeneste har helt misforstået "skyen"

Fejl på fejl gør det svært at finde vej med iOS 6.

Brugere af iOS 6 kan få en helt ny fornemmelse for cloud computing, hvis de forsøger at bruge den korttjeneste, som Apple har indlagt i systemet.  

Apple har smidt Google Maps på porten og i stedet udviklet sin egen kort-app. Men som vi kunne fortælle i går, er Apples kort ikke lige så gode som Googles.

Faktisk strømmer nettet over med fejlmeldinger over de nye æble-kort. Klagerne går på, at Apples kort ikke kan finde ellers velkendte lokaliteter eller anbringer dem helt forkerte steder.

Og så er der den særlige "cloud" funktion. I visse tilfælde er satellit-billederne af et område fuldstændigt præget af skydække, og det landskab, man havde håbet at se, fuldstændigt skjult.

Apples "cloud-computing" er faktisk gået helt galt i kort-afdelingen, viser en række skærmbilleder fra de første brugere af iOS 6.

Fejlene kan blandt andet beundres hos Gizmodo, der har sammenlignet det nye Apple Maps i iOS 6 med det gamle Google Maps i iOS 5, se her. Også britiske Guardian har samlet en række eksempler på kendte bygninger og lokaliteter, som enten er forsvundet, forandret  eller flyttet.  Den måske bedste  samling af skøre kortfejl finder man hos The Verge.

ComON vil gerne se flere eksempler fra Danmark. Har du et skærmbillede af et Applekort fra iOS 6 med fejl, er du velkommen til at sende det til redaktion@comon.dk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere