Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

McAfee eftersøgt for mord efter lang tids nedtur

Stifteren af sikkerhedsgiganten McAfee, John McAfee, er eftersøgt for et brutalt mord, der kan være kulminationen på en lang nedtur for John McAfee, der betegnes som en sær eneboer med hang til våben.

Computerworld News Service: Antivirus-pioner John McAfee er angiveligt eftersøgt for mord i det mellemamerikanske land Belize, efter en amerikansk statsborger søndag blev fundet dræbt af skud i byen San Pedro.

McAfee er ifølge Gizmodo hovedmistænkt for skuddrabet på den amerikanske statsborger Gregory Faull, der var bosat i Belize og beskrives som en vellidt entreprenør.

McAfee og Faull havde tilsyneladende været på kant med hinanden i nogle uger forud for den fatale skudepisode.

Kun få dage tidligere havde Gregory Faull politianmeldt John McAfee for at affyre skydevåben og opføre sig "som en slyngel."

Uenighed angående hunde kan have ført til skudepisoden.

Skudt i hovedet

Gregory Faull blev fundet død med et skudsår i hovedet tidligt søndag morgen af sin husholderske, som tilkaldte politiet.

Gizmodo citerer politiet i Belizes chef for enheden for bandebekæmpelse, Marco Vidal, for at udtale, at John McAfee er mistænkt for mordet. Politiet leder nu efter McAfee.

Politiet i Belize har ikke umiddelbart svaret på en henvendelse om en kommentar.

Det har således ikke været muligt at få bekræftet detaljerne om hændelsen.

Ejer ikke længere McAfee

John McAfee stiftede selskabet McAfee i 1987, men har de seneste år ikke haft meget at gøre med selskabet, som nu ejes af Intel. Han flyttede til Belize for nogle få år siden, hvor han stiftede virksomheden Quorum Ex, der fremstiller naturlægemidler.

Gizmodo beskreb i en længere artikel i sidste uge John McAfees mere og mere uberegnelige adfærd i løbet af de sidste få år.

Artiklen er baseret på adskillige interview med McAfee selv og beskriver, hvordan han er gået fra rig iværksætter til eneboer mistænkt for ulovligheder i Belize.

30. april i år ransagede politiet i Belize John McAfees hjem på grund af en mistanke om, at de her ville finde et laboratorium til fremstilling af metamfetamin.

Selvom de fandt næsten 20.000 amerikanske dollar i kontanter (i omegnen af 117.000 kroner), adskillige haglgeværer og pistoler samt en større mængde ammunition, viste selve laboratoriet sig at være til fremstilling af antibakteriel urtemedicin.

Han havde desuden tilladelse til alle skydevåbnene.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere