Artikel top billede

Telenor fyrer 70 ansatte og lukker danske butikker

Telenor Danmark fyrer 70 ansatte og drejer nøglen om på en række butikker.

Telenor Danmark drejer nøglen om på 13 Telenor-butikker over hele landet. Det kommer til at koste 47 butiks-ansatte deres job.

Hertil kommer, at Telenor opsiger yderligere 23 medarbejdere i organisationen i en stor omstrukturering, der altså i alt kommer til at koste 70 ansatte jobbet.

Det skyldes et ønske om forenkling i en tid, hvor det danske telemarked er præget af voldsom konkurrence.

Under voldsomt pres

Således viser en hel frisk rapport, at den danske telebranche styrtbløder, og at de danske telefirmaers omsætning er under voldsomt pres.

Det kan du læse mere om her: Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse

Telenor Danmark satte i fjor en større omstrukturering i gang, der sigter mod netop forenkling og flere kunder på færre produkter.

"Arbejdet med at blive radikalt forenklet i vores udbud fortsætter - og i dag tager vi endnu et skridt, i det vi også forenkler vores organisation for at indfri synergi-effekter og skabe en mere handlekraftig organisation," siger Marek Slacik, direktør for Telenor Danmark, i en udsendt pressemeddelelse.

Lukker 13 butikker

De 13 Telenor-butikker, der nu lukkes, ligger alle i nærheden af andre Telenor-butikker.

Efter lukningerne har Telenor 63 butikker tilbage i Danmark.

"Vi vurder løbende vores placeringer i Danmark og prioriterer de butikker, hvor vi har største kundegennemstrømning, genererer mest salg og bedst mulig kan servicere vores kunder," lyder det fra direktøren.

Han peger på, at Telenor er afhængig af at have en effektiv og handlekraftig organisation med den 'benhårde konkurrence på telemarkedet,' der er i Danmark.

De 13 butikker, der nu lukkes, er butikkerne i Frederikshavn,  Herning, Horsensvej i Vejle, Rugvang i Odense, Aabenraa, Hellerup, Hillerød, Waves i Hundige, Ros Torv i Roskilde, Maribo, Næstved, Nykøbing Falster og Viby.

Læs også:

Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse

Telenors nye våben: Sådan skal ny it-platform bruges

Danskerne brokker sig: Vores teleselskaber er elendige




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere