Artikel top billede

Microsoft klar med sit eget smartwatch: Her er Microsoft Band

Microsoft er klar med sit eget smartwatch, der skal tage kampen op med den store sværm af Android-wearables og Apple Watch. Microsoft Band bliver kompatibelt med både iPhone og Android og har et væld af smarte funktioner. Se uret her.

Der har i et stykke tid floreret rygter om, at Microsoft var på trapperne med sit eget smartwatch.

Nu viser rygterne sig at holde vand. Microsoft meddeler nemlig, at selskabet er klar med det såkaldte Microsoft Band, der skal tage kampen op med rækken af øvrige smartwatches og wearables i markedet.

Microsoft Band kommer til at koste 200 dollar - cirka 1.200 kroner.

Det armbånds-lignende smartwatch er udstyret med en lille 320X106 TFT-skærm samt en række indbyggede funktioner som pulsmåler, GPS, hud-termometer, UV-sensor og flere andre.

Ifølge Microsoft skal uret overføre de målte data til den såkaldte 'Intelligence Engine,' der er en version af Microsofts digitale assistent, Cortana.

Selskabet oplyser, at Intelligence Engine eksempelvis vil kunne vurdere, hvor lang tid bæreren har brug for at restituere inden næste træningspas, ligesom det efter en periode med indsamling af data for eksempel vil kunne vurdere, om bæreren kan løbe hurtigere, hvis han eksempelvis spiser morgenmad eller lade være.

Træningsplan

Ifølge Microsoft vil Microsoft Band efter blot en uges indsamling af data om din forbrænding og træningsmængde kunne udarbejde en specificeret træningsplan.

Og uret vil løbende justere planen i takt med, at det indsamlet yderligere data om dig.

Microsoft Band er åben over for løsninger fra tredjeparts-udviklere. Der findes allerede løsninger fra en række forskellige firmaer som eksempelvis MyFitnessPal, RunKeeper og Starbucks.

Ifølge Microsoft behøver man ikke en Windows Phone for at kunne anvende Microsoft Band, der vil fungere med både iPhone, Android og Windows Phone. Til gengæld er det ikke vandtæt.

Batterilievetiden bliver mindst 48 timer. Det vil tage halvanden time at oplade uret fuldt.

Armbåndet har også forbindelse til kalender og lignende. Det kan ikke anvendes til at foretage telefonopkald, men vil lyse op, hver gang du får en mail, en sms eller en post på Facebook, Twitter og lignende.

Læs også:

Apple Watch: Kan det nogensinde blive en succes?

Folket har valgt: Her er det fedeste smartwatch

Her er de nye Android-smartwatches - så fede er de

Samsung på vej med et smartwatch, som rent faktisk er en smartphone

Test: Lækkert Pebble Steel smartwatch lader dig købe et glimt af fremtiden




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere