Artikel top billede

Kæmpe-opdatering på vej fra Microsoft

Microsoft på trapperne med sin største sikkerheds-opdatering i tre år.

Du skal ikke undre dig, hvis din pc sukker lidt på tirsdag. Her udsender Microsoft nemlig den største sikkerheds-opdatering i tre år til Windows-computere.

Den samlede opdaterings-pakke kommer til at indeholde 16 sikkerheds-opdateringer, der skal lukke sikkerheds-huller i Internet Explorer, Windows, Office, Exchange Server og SharePoint Server.

Dermed tangerer opdaterings-pakken næsten Microsoft hidtil største opdaterings-pakke, der blev udsendt i april 2011. Den indeholdt 17 opdateringer - eller 'bulletins,' som Microsoft kalder dem.

Årets hidtil største sikkerheds-udsendelse blev udsendt i maj. Den indeholdt i alt ni opdateringer.

Flere alvorlige sårbarheder
Fem af de 16 opdateringer bliver endda betegnet som 'kritiske,' der er Microsoft mest alvorlige klassifikation af sikkerheds-huller.

Ni bliver betegnet som 'vigtige,' der er den næst-alvorligste af de i alt fire klassifikationer, som Microsoft anvender.

Den store opdateringspakke vil patche huller i alle versioner af Internet Explorer fra det snart pensionerede IE6 til Windows Server 2003 til den nyeste IE11.

Microsoft har i de seneste 11 måneder lukket ikke mindre end 161 sikkerhedshuller i Internet Explorer - altså i gennemsnit 32 sårbarheder om måneden.

Rekorden for lukkede sårbarheder i Internet Explorer blev sat i juni med 60 rettelser, mens der blev rettet 37 huller i september og 26 i august.

Den kommende opdatering vil også lappe sårbarheder i SharePoint Server 2010 og Exchange Server 2007, 2010 og 2013.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere