Artikel top billede

Apple registrerer Apple.car og Apple.auto - rygtestrøm om iCar tager til

Apple har i al stilhed registreret flere bil-domæner, men vil intet fortælle om sine planer. Meget tyder dog på, at Apple arbejder på højtryk på smarte bil-teknologier - hvoraf især én kan blive det helt store satsningsområde for Apple.

Apple har i den seneste tid registreret flere bil-relaterede webdomæner som for eksempel Apple.car og Apple.auto.

Ifølge MacRumors er det muligt, at de nye webdomæner skal være hjemsted for indhold til Apple CarPlay-system.

De nye registreringer kan dog også kobles sammen med de vedholdende rygter om, at Apple er på vej med en elektrisk Apple-bil, en iCar.

Wall Street Journal kunne i efteråret således meddele, at Apple ifølge avisens oplysninger var i gang med en voldsom opmanding på selskabets såkaldte 'Project Titan', som er det interne navn for bil-projeket.

Ifølge avisen sigter Apple efter at være klar med en el-bil inden 2019.

Det kan du læse mere om her: Apple sætter turbo på bil-udvikling med kæmpe-afdeling: Apple-bil vil være klar i 2019.

Apple har i den seneste tid i hemmelighed ansøgt om at få lov til at bygge faciliteter til bil-arbejde ('auto work area'), ligesom selskabet har ansat en stribe eksperter i bil-teknologier, lejet et tophemmelig test-anlæg og holdt møder med hjemstatens Californiens bil-myndigheder.

Der har også været rygter fremme om, at Apple arbejder på at udvikle en helt ny type forrude til biler, der skal indeholde stort head-up display og som skal kunne styres med hånd- og hovedbevægelser.

Faktisk er der dem, der mener, at netop den nye forrude fra Apple for selskabet er prioriteret meget højt, da den er udset til at blive 'the next big thing' - altså det næste store satsningsområde - for Apple efter iPhone og iPad.

Bil-branchens spillere er i den seneste tid buldret ind på it-markedet, hvor de i kraft af deres ekstreme fokus og ekstreme rigdom står til at blive væsentlige aktører med meget stor indflydelse på de kommende års it-udvikling.

Det kan du læse mere om her: Derfor vil bil-firmaerne få afgørende betydning for it-firmaerne i de kommende år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere