Artikel top billede

Det danske mobilselskab Mobylife konkurs - køber sprunget fra i sidste øjeblik

Det danske mobil-reparationsselskab Mobylife går konkurs efter længere tids problemer.

Kapitalfonden Catacap har indgivet konkursbegæring på mobilreparatøren Mobylife, som kapitalfonden ejer, skriver Finans.

Mobylife har omkring 250 medarbejdere i Skandinavien, heraf omkring 70 i Danmark, og har gennem flere år været i problemer.

Nu har Catacap fået nok.

Ledende partner i kapitalfonden, Vilhelm Hahn-Petersen, skriver i en mail til avisen, at han er ‘ærgerlig’ over, at Mobylife går nedenom og hjem.

“Der er fortsat perspektiver i selskabet og dygtige medarbejdere. Det er også derfor, at vi har bakket betydeligt op om selskabet og over flere omgange hjulpet finansielt. Med det scenarie, vi ser ind i lige nu, kan vi dog ikke forsvare at gøre det længere,” skriver han til avisen.

Mobylife har tidligere været i problemer og stoppede i 2018 således med at betale renter på et stort obligationslån og bønfaldte kreditorerne om at slå en streg over 88 procent af gælden.

Det kan du læse mere om her: Dansk mobilselskab trues af tårnhøj gæld: Risikerer at dreje nøglen om.

Vilhelm Hahn-Petersen meddeler om konkursen til ITWatch, at selskabet længe har været udfordret af det, som han kalder for de ‘uautoriserede reparations-forretninger,’ der er dukket op mange steder.

Samtidig er flere af de store teleselskaber begyndt at sende deres reparationer til Polen og andre steder, fortæller han,

Han fortæller, at selskabet for en måneds tid siden fandt en køber til Mobylife. Men denne køber sprang fra i sidste øjeblik.

“De [køberne, red] har ført en meget intensiv due diligence-proces, og vi skulle have underskrevet og afsluttet aftalen i mandags. Fredag sent om eftermiddagen meddeler de os, at de ikke er i stand til at gennemføre købet alligevel på grund af usikkerheden, der er i markedet i øjeblikket,” siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere