Artikel top billede

Dansk mobilselskab trues af tårnhøj gæld: Risikerer at dreje nøglen om

Mobil-reparations-selskabet Mobylife trues på livet af tårnhøj gæld.

Mobil-reparations-selskab Mobylife risikerer at skulle dreje nøglen om på grund af tårnhøj gæld.

Selskabet - der herhjemme har små 70 medarbejdere - er ifølge Finans stoppet med at betale renter på et stort obligationslån.

I et brev bønfalder selskabet dets kreditorer om at slå en streg over 88 procent af gælden.

Du finder dette brev her.

Mobylife ejes af kapitalfonden Catacap og bygger på blandt andet danske Telecare, der i 2014 blev fusioneret med Deltaservice i Norge og Sveige og Optima Service i Finland

Den tårnhøje gæld stammer ifølge Finans fra salg af erhvervsobligationer for 450 millioner svenske kroner.

Avisen skriver, at Mobylife ved udgangen af tredje kvartal havde en nettogæld på 164 millioner kroner.

“Vi er desværre kommet i en situation, hvor vi skal restrukturere Mobylife igen efter fortsat volumentab til det uautoriserede marked i reparationsforretningen og indenfor de seneste fire-fem måneder også en nedgang i vores distributionsaktiviteter," siger Vilhelm Hahn-Petersen, partner i Catacap og næstformand for bestyrelsen til Finans.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere