Ny Hitman 4 vil på jagt efter blodpenge

Den danske spiludvikler IO Interactive har netop annonceret den fjerde udgave af det storsælgende danske spil Hitman. Spillet med tilnavnet "Blood Money" bliver til foråret sendt på gaden med kraftigt forbedret grafik og håbet om et salg i millionklassen.

Den dansk-udviklede lejemorder Hitman har sendt milliarder af kroner gennem alverdens kasseapparater og gjort bagmændene til mangemillionærer, siden det første spil blev lanceret i slutningen af 2001.

Meget passende er netop penge derfor centrum for den fjerde udgave af spillet, som til foråret udgives i hele verden til både Xbox, Playstation 2 og pc.

Spillet er ligesom tidligere udgaver udviklet af dansk spiludviklings flagskib, IO Interactive.

Blood money
Det britiske spilforlag Eidos - som i marts købte IO Interactive for en kvart milliard kroner - har netop annonceret, at det fjerde spil i Hitman-serien får tilnavnet "Blood Money" - på dansk blodpenge.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse, hvor også den seneste udgave af IO Interactives bagvedliggende softwareplatform Glacier omtales.

- Kvaliteten af grafikken og den kunstige intelligens har overgået selv vores egne forventninger og dette kombineret med en gribende fortælling og introduktionen af nogle virkeligt innovative karakterer gør os sikre på, at Blood Money bliver det største Hitman-spil til dato, udtaler IO-chef Janos Flösser.

I spillet bliver Hitman-figuren afregnet i kolde kontanter, hver gang han udfører et lejemord, og spillets gang kommer til at afhænge af, hvordan spilleren benytter pengene.

Den umiddelbare forgænger Hitman Contracts er solgt i næsten to millioner kopier, mens det andet spil i serien for længst er langet over disken tre millioner gange og fortsat sælger godt.

Høje forhåbninger
Forhåbningerne er derfor ganske høje til Hitman Blood Money, som får en meget stor betydning for britiske Eidos, der er blandt verdens største spilforlag.

Et svigtende salg af det seneste Hitman-spil fik således Eidos til at skære 100 millioner kroner af bundresultatet, og selskabet er nu sat til salg.

Alligevel er Eidos' topchef Mike McGarvey sikker på det nye spils succes.

- Hitman-serien er et af Eidos' største franchises og bliver stærkere for hver ny udgave, udtaler han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere