Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Callcenter overtager Visma-direktør

Kim Toft Madsen, der hidtil har været administrerende direktør for softwareforhandleren Visma, skifter til en ny stilling som chef for et af Nordens største callcentre - Excellent. Planen er at forvandle et mindre underskud i virksomheden til overskud i år.

Callcenteret Excellent har hentet Kim Toft Madsen fra softwareleverandøren Visma som ny administrerende direktør i Danmark.

På trods af, at det store callcenter har mere end 500 medarbejdere siddende i Danmark til at håndtere enhver form for kundesalg og -service, giver forretningen underskud og vokser ikke som planlagt.

? Det er derfor jeg blev opfordret til at søge stillingen som administrerende direktør, siger Kim Toft Madsen.

Han understreger, at han "ikke går fra Visma", og at Visma, der leverer virksomhedssystemer, "faktisk kører meget fornuftigt".

Fordoblet på to år

? I Visma fordoblede jeg omsætningen på to år, og selvom jeg ikke har planer om at fordoble omsætningen i Excellent, så skal den øges betragteligt. I hvert fald skal det nuværende underskud forvandles til overskud allerede i år, siger Kim Toft Madsen.

Han vil først om et par uger komme med konkrete udmeldinger om forventningerne til vækst i omsætningen.

Sidste efterår sagde den svenske koncernchef, Arne Weinz, til Computerworld Online, at han i 2005 forventer et underskud på to til tre millioner kroner i den danske afdeling af Excellent.

Kim Toft Madsen er også trådt ind i koncernledelsen og er derfor hver fredag i Stockholm til møde i den øverste ledelse i Excellent.

For ringe vækst

Den hidtidige direktør for Excellent, Søren Schlüter, forlod virksomheden i oktober sidste år efter fire et halvt år på posten.

En del af baggrunden for Søren Schlüters afgang og Kim Toft Madsens tiltrædelse er, at Excellents store ambitioner om vækst i Danmark ikke er blevet opfyldt.

? Da jeg var direktør i Telenor havde jeg også ansvaret for Telenors callcenter Eurocom Teleservice med 150 ansatte, så det er ikke ukendt land, jeg bevæger mig ind i, siger Kim Toft Madsen.

Hele den nordiske callcenter-koncern omsætter for omkring 400 millioner kroner. Et tal, som den forventer at fordoble inden udgangen af 2006.

Koncernchef i Excellent var indtil for nylig Arne Weinz, men han blev ramt hårdt, da en stribe af hans nærmeste forsvandt i forbindelse med den voldsomme oversvømmelse i Østasien.

I dag har Arne Weinz trukket sig fra posten som koncernchef, som midlertidigt er overtaget af Excellents økonomidirektør Johan Holm.




IT-JOB

NEM IT-Solutions A/S

IT-driftskonsulent

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IAM-medarbejder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere