Artikel top billede

(Foto: Screenshot/Kristoffer Ingemand)

Microsoft kommer med stor opgradering til PowerToys: Nu kan du styre flere PC’er med en enkelt mus eller tastatur

Den nye PowerToys version 0.70.0 er på gaden, og der er flere nye funktioner til brugerne.

Microsoft har lanceret PowerToys version 0.70.0, og den seneste nye version af den gratis værktøjskasse til Windows kommer blandt andet med funktionen ’mus uden grænser’.

Denne gør det muligt at styre flere enheder med samme mus eller tastatur.

”Mouse Without Borders giver dig mulighed for at interagere med andre computere fra samme tastatur og mus og dele udklipsholder og filer mellem maskinerne. Vi har opgraderet det til .NET 7 og lavet et par små justeringer, så det passer ind i PowerToys-modellen,” lyder det i opdateringsmeddelelsen.

Derudover kommer værktøjet Peek nu som en del af pakken.

Peek er et værktøj, der viser en hurtig forhåndsvisning af filer valgt i File Explorer, når du trykker på en genvej. Genvejen er Ctrl og Space som standard.

Der er også sket forbedringer af registry preview, Awake-funktionen og Mouse Jum-funktionen.

Dertil er der blevet rettet en portion fejl.

Hvis du allerede har PowerToys på din enhed, bør den automatisk give dig besked om denne opdatering. Ellers kan du klikke på Generelt efterfulgt af Tjek for opdateringer og derefter Installer nu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere