Artikel top billede

Citrix får ny dansk distributør

Efter at de to hidtidige Citrix-distributører har fået fælles ejer, har Citrix Systems fundet en ny distributør hos Egå-virksomheden Lean-On.

Hidtil har virksomhederne Four Leaf og DNS distribueret software fra Citrix Systems i Danmark, men de to firmaer har fået fælles ejer i form af amerikanske Arrow.

Det betyder, at Citrix har været på udkig efter en ny dansk distributør for fortsat at have to uafhængige distributører på det danske marked.

Valget faldt på virksomheden Lean-On, der i dag har otte ansatte.

Administrerende direktør Jakob Blønd-Sørensen fortæller til Computerworld, at han for alvor fik øjnene op for Citrix' produkter ved en konference i Orlando tilbage i januar.

"Vi har en hel klar formodning om, at det her er et langt ægteskab med Citrix. Vi gør ikke det her for at gå ind i et par års samarbejde med dem, og vores nuværende leverandører har vi typisk haft i fem og seks år. Citrix har også lagt vægt på, at det her skal være et langt, sejt ægteskab," siger Jakob Blønd-Sørensen

I første omgang gælder aftalen et år, men direktøren forventer et længere samarbejde.

Administrerende direktør Jørgen Winther fra Four Leaf understreger, at episoden er udramatisk, og at det er naturligt, at Citrix ser sig om efter en ny partner.

Hverken Jørgen Winther eller Jakob Blønd-Sørensen ønsker at komme ind på, hvor stor omsætningen af Citrix-produkter er på det danske marked.

"Det er fortroligt, men vi ved, at Citrix på et tidspunkt vil frigive nogle volumetal for deres forretning i Danmark. Vi kan ikke oplyse om det på nuværende tidspunkt," siger administrerende direktør Jakob Blønd-Sørensen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere