Artikel top billede

Danmarks bedste it-arbejdspladser - få hele historien

Overblik: Danmarks bedste it-arbejdspladser er blevet kåret. Læs her hvorfor vinderne har vundet, hvorfor det ikke nødvendigvis er godt at vinde, og hvorfor taberne ikke er med.

Det kræver fokus og engagement for en ledelse at fremelske en kultur og et miljø på arbejdspladsen, som gør, at de ansatte ligefrem elsker at være der.

I den anden ende er gevinsten blandt andet stor ansvarsfølelse blandt medarbejderne og en dynamik og arbejdsglæde, der kan være med til at tiltrække nye talenter og øger produktiviteten blandt de nuværende.

Torsdag aften blev de bedste it-arbejdspladser i Danmark kåret, efter Great Place to Work Institute har vurderet og analyseret kandidaterne til posterne i et stykke tid.

Læs alle Computerworlds artikler om arrangementet herunder. Klik på hvert link for at få mere at vide.


Her er Danmarks bedste it-arbejdspladser
Der er gengangere på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser, men der blæser alligevel nye vinde hen over branchen. Det har en finanskrise blandt andet sørget for.


Danmarks bedste it-arbejdsplads: Microsoft
Danmarks bedste it-arbejdsplads er Microsoft, der tidligere er blevet kåret til det bedste sted at være.


Ib Kunøe: Jeg gider ikke ‘røvdækkere'
Super-investoren Ib Kunøe er glad for, at to af hans selskaber er blandt it-branchens bedste arbejdspladser - men også glad for, at virksomhederne ikke kom helt i top.


Her er Danmarks bedste it-afdeling
Kun én it-afdeling har fundet vej til Top 10 over it-branchens bedste arbejdspladser. "Som intern afdeling er vi jo normalt ikke i konkurrence med andre it-virksomheder," lyder det fra chefen.


Rimelighed bag kåring af bedste it-arbejdsplads?
Fem skarpe: Danmarks bedste arbejdspladser er blevet kåret. Hvorfor ikke de dårligste? Og hvorfor skal man betale for at være med? Se hvad Kim Møller fra Great Place to Work svarer.


Vi skal kæmpe om at blive den bedste arbejdsplads
Computerworld mener: It-arbejdspladserne skal se at komme ind i kampen om at blive de bedste arbejdspladser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere