Artikel top billede

Nu kommer multimedieskatten - få overblikket her

Om ganske få dage træder multimedieskatten i kraft. Få overblikket over konsekvenser, tvivl og frustration af den omstridte skat på arbejdsredskaber betalt af din arbejdsgiver.

Multimedieskatten er lige på trapperne. Fra 1. januar øges beskatningsgrundlaget med 3.000 kroner for alle, der eksempelvis får betalt bredbånd, en computer eller en mobiltelefon i hjemmet af deres arbejdsgiver.

Debatten om den nye skat har været ophedet. Mange har raset over skatten, fordi det kommer til at koste penge for den enkelte at blive udstyret på en måde, så man kan arbejde hjemme, hvilket ofte er til gavn og glæde for både medarbejderen og arbejdsgiveren.

Herunder kan du få overblikket over den seneste debat samt en række gode råd til måder, hvorpå du kan få mest muligt ud af den nye skat.

Klik på hvert enkelt link for at få mere at vide.


Multimedieskat skaber kaos i telebranchen
Først to uger før multimedieskatten træder i kraft, vil teleselskaberne få et klart svar på, om tv kan indgå i de skattebegunstigede bredbåndsprodukter.


Skatterådet: Multimedieskat bliver uden tv-dækning

Skatterådet konkluderer, at multimediebeskatningen ikke kommer til at omfatte tv. Det ærgrer TDC.


TDC vil presse guld ud af multimedieskat
TDC forsøger at spinde guld på den kommende multimedieskat med nyt produkt. Holder det nu også vand?


Multimedieskat sætter fagforbund i løn-dilemma
Flere fagforeninger opfordrede deres medlemmer til at kræve mere i løn, da multimedieskatten faldt på plads. Men giver de selv mere i løn?


Sådan får du mest ud af multimedieskatten
Sandsynligheden taler for, at du skal betale multimedieskat fra nytår. Har din arbejdsgiver styr på skatten? Og er du selv helt klar over mulighederne? Få overblikket over de nye regler her.


Kære politikere, indgår tv i multimedieskatten?
Multimedieskatten træder i kraft om lidt over en måned, men det er endnu uafklaret, om arbejdsgiverbetalt bredbånds-tv er omfattet. Computerworld forsøger at få et svar.


Tv-direktør: TDC sætter sig på dansk lovgivning
Det kommer til at skævvride konkurrencen på tv-markedet, hvis tv via bredbånd kommer til at indgå i multimediebeskatningen, lyder det fra Boxers direktør.


Sådan høster du gevinster på multimedieskatten
It-akademiet: Multimedieskatten er en realitet fra nytår. Nu er det tid til at forbedrede sig, hvis man vil have det optimale ud af sine skattekroner, lyder rådet fra nogle af forhandlerne.


Få overblikket over forårets ophedede debat om multimedieskatten




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere