Artikel top billede

Tvangsopløsning truer offentlig it-sikkerhedsrådgiver

Det har været et hårdt år for it-servicevirksomheden Aggrit, der trues med tvangsopløsning.

Læs også: Sådan vil direktør redde opløsningstruet selskab.

Et manglende årsregnskab er årsagen til, at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen netop har sendt en anmodning om tvangsopløsning af it-servicevirksomheden Aggrit til Sø- og Handelsretten.

"Det skyldes en række uheldige omstændigheder i virksomheden kombineret med sygdom, og det er selvfølgelig noget, vi vil få bragt i orden så hurtigt som muligt," fortæller Thomas Bo Nielsen, der er administrerende direktør for Aggrit.

Aggrit, der i 2008 vandt en rammeaftale med Økonomistyrelsen om at levere it-sikkerhedsrådgivning til staten, måtte samme år fremvise et negativt driftsresultat på næsten en halv million kroner.

Kæmper på livet løs

Siden da har virksomheden kæmpet for at rette op på de dårlige resultater.

"Det har været et svært år for alle i it-branchen inden for vores niche, og i vores regnskabstal fra 08, er det tydeligt, at vores resultat ikke har været tilfredsstillende," siger Thomas Bo Nielsen, der beklager, at tingene ikke har været i orden.

"Jeg troede faktisk, at regnskabet var blevet afleveret. Det kommer ærlig talt som lidt af et chok for mig, at vi nu bliver truet med tvangsopløsning. Det er en meget ubehagelig meddelelse at få," siger han.

Læs også: Sådan vil direktør redde opløsningstruet selskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.