Podcasts fra Computerworld

Computerworld producerer en række podcasts om samspillet mellem teknologi, ledelse og forretning.
Du kan finde en oversigt her.

Tech fra toppen

Computerworlds podcast Tech fra toppen foregår i spændingsfeltet mellem ledelse, teknologi og forretning. Værter på podcasten er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld, og Torben Ruberg, en af Danmarks mest erfarne CIO'er - og kåret som årets CIO 2015. Torben er i dag CIO hos Mærsk Tankers.

- eller lyt til den via
iTunes | RSS | Spotify

The Digital Edge

På The Digital Edge udforsker vi hvordan danske og nordiske virksomheder organiserer, leder og styrer digitaliseringen, strategien og forretningen i den digitale tidsalder. Værter er chefredaktør Lars Jacobsen og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP. Podcasten er sponseret af SAP.

- eller lyt til den via
iTunes | RSS

Security Central

På Security Central giver vi sammen med en række førende danske eksperter i it-sikkerhed gode råd om hvordan du undgår, opdager og bekæmper de cybertrusler, som helt almindelige danske virksomheder oplever.

- eller lyt til den via
iTunes | RSS | Spotify

Inde i maskinen

Inde i Maskinen beskæftiger sig med den teknologi og de digitale trends, som i disse år forandrer vores samfund, erhvervsliv og hverdag: Derfor kommer vi også vidt omkring: Fra Elon Musks vilde løfter om selvkørende biler til EUs regulering af de store techfirmaers platforme. Værter er de erfarne Computerworld-journalister Niels De Boissezon og Jacob Ø. Wittorff.

- eller lyt til den via
RSS