RSS

Ledelse

Data er i gang med at revolutionere moderne fodbold - kom med inden for i Brøndby IF's data-afdeling

I fodboldklubbens Brøndby IF's data og analyse-afdeling er man inspireret af, hvordan der arbejdes i it-afdelingerne i det mere konventionelle erhvervsliv. I stigende grad er dataloger, matematikere og datascience-folk begyndt at finde vej ind i moderne fodboldklubber.

3. februar 2023 kl. 15.03
Mere om Ledelse
Artikel teaser billede
25. januar 2023 kl. 15.25
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Value Stream Lead

Din Faglige A-Kasse

IT-udvikler

Capgemini Danmark A/S

IGNITE graduate program 2023
Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere