Direktør kan ikke få adgang til Gmail på 11. dag

En dansk direktør fra en it-virksomhed kan på 11. døgn ikke tilgå sin betalte mailkonto hos Google.

"Sorry... account maintenance underway."
 
Den besked har Google nu vist administrerende direktør Jens Hørup i 11 dage, hver gang han prøver at logge ind på sin e-mailkonto hos it-firmaet Amplex.
 
Her sagde hele virksomheden for to år siden goddag til Googles professionelle Gmail konti og farvel til Exchange.

Google-løsningen har virket upåklageligt, og direktøren har anbefalet den til mange andre. Men nu har Jens Hørup i 11 dage ikke kunnet tilgå sin mailkonto.

Selvom han og firmaets it-ansvarlige flere gange har kontaktet Googles supportfunktion har det endnu ikke været muligt for Google at løse problemet, ligesom det heller ikke har været muligt at sætte en tidshorisont på, hvornår problemet er løst.   
 
Virker dybt uprofessionelt
"Det rammer altså min virksomhed rigtig, rigtig hårdt, når jeg ikke kan modtage e-mails," siger Jens Hørup, der fortæller, at når folk skriver til hans adresse, så returneres e-mailen til afsenderen.   
 
"Det er altså både kunder og forretningspartnere, der ikke får deres mails igennem. Og det virker jo dybt uprofessionelt, at en it-virksomhed som os ikke engang kan modtage mails," siger Jens Hørup.
 
Det er ifølge Jens Hørup kun hans egen mailkonto i firmaet, som er berørt. Resten af firmaets mailkonti hos Google virker upåklageligt, ligesom hans kalender og Google docs også virker fint.
 
I øjeblikket ved direktøren derfor ikke, om kommunikation med forretningspartnere og kunder forsvinder ud i intetheden og går tabt, eller om det bliver muligt senere at se virksomhedens vigtige mails.
 
Jens Hørup har ikke hørt om andre i Danmark, som oplever problemet, men fortæller, at man ved en søgning på Google efter fejlmeddelelsen bliver klar over, at andre ude i verden kan have oplevet samme symptomer, uden at de dog behøver at bero på den samme fejl.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.