Mere kunstig end EyeQ

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 15. marts 2002.


Billedtekst: TriGirlz (med Trix længst til højre) vil erobre de danske
hitlister. Og deres managere skal bare huske at tage en
sikkerhedskopi, så behøver
de ikke at frygte for at
stjernefrøene brænder
ud under presset. Tri-
Girlz kan opleves på
www.trigirlz.com.

Fornylig kunne man følge skabelsen af konceptbandet EyeQ fra den første sangprøve til pladeudgivelse. Nu byder et nyt dansk pigeband sig til. Og denne gang har musikbranchen fundet nogle tøser, de virkelig kan forme efter deres eget
hoved - de eksisterer nemlig kun i cyberspace. Derfor var det oplagt, at det var via chat-tjenesten ICQ, at vi mødte Trix, en af de tre piger i bandet TriGirlz en tidlig morgen.> Trix: Yep, for der er jo SÅ meget, man skal nå! Når vi er færdige med at tale med dig, så skal vi lige have taget nogle billeder til et eller andet, som vi ikke lige selv har styr på, og derefter skal vi i øvelokalet. Men ikke to dage er ens for os, og vi laver jo også mange individuelle ting.
CW: Hov, det lyder som solo-projekter. Eller måske er I hemmelige agenter? Jeg kan jo se på jeres video, at nogle af jer også har sådan nogle lidt Lara Croft-agtige tilbøjeligheder. Lever du et dobbeltliv?
Trix: Neeeej! Det var jo ikke det, vi mente. Men på den anden side, så lever de fleste i denne business et dobbeltliv. Vi er gruppen TriGirlz, som er stylede og på, men vi er jo også bare os selv, som er morgengrimme og har drageånde engang imellem!
CW: Nogle mener, at sådan nogle pigeband-koncepter som Spice Girls, EyeQ og nu TriGirlz er sådan et lidt kunstigt fænomen - og bag facaden er det bare en flok fyre, der styrer showet. Hvad siger du til det?
Trix: Jamen, jeg siger ikke så meget. Vi gider ikke rigtigt gå i gang med den helt store forsvarstale omkring dette emne.
Hvis vi er i stand til at fastholde vores fans, fordi de kan lide, hvad de hører og ser, så pyt med resten.
CW : EyeQ fik ret dårlige anmeldelser, da de gik live. Er du nogensinde bange for, hvordan reaktionen vil være, når folk møder jer "face to face"?
Trix: Næh!
CW: Der er flere bands som har endt med at føle sig snydt og udnyttet, når de er blevet store stjerner og andre har tjent mange penge på dem?
Trix: Jeg er overbevist om at vores bagland er 100 procent solidt, og selv er vi jo ganske smarte, så jeg frygter intet.
CW: Pigebands har det jo med at blive forbilleder for småpiger. Er det ikke urealistisk for en 12-årig pige at kunne blive lige som jer?
Trix: Jamen, vi ønsker ikke at en 12-årig pige skal blive ligesom os. Vi gør vores bedste for at være gode forbilleder, og vi har selv en god opdragelse og moral i ryggen, og det håber vi at vores fans vil tage til sig.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere