Hosting-firmaer drager på messe

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 10. maj 2002.


Stadig flere virksomheder får andre til at hoste deres servere og internet-løsninger, og NTI-messen byder da også på flere firmaer, der har specialiseret sig i denne kunst.

Blandt firmaerne, der viser hosting-løsninger på årets NTI-messe, er Interxion, der har taget en kopi af deres datacenter med.
- Vi viser en kopi af vores 5.000 kvadratmeter store datacenter. Kopien illustrerer, hvordan vi bygger vores datacenter op. Det er mange, som ikke ved, hvad et datacenter er, og som ikke ved, hvad forskellen er på kvaliteten i hostede løsninger. Med kopien forsøger vi så at bibringe de besøgende en klar forståelse af de fysiske elementer - for så kan vi bedre tale forretninger, fortæller Per Henriksen, Interxion.
Besøg på slottet
Interxion har også sans for at gøre det lidt festligt at tage på messe.
- En af måderne, vi bruger til at illustrere vores firma på, er et slot for at vise noget om fysiske rammer og sikkerhed. Derfor har vi lavet en væg, der ligner et slot. Så har vi nogle søde piger i kostumer tilbage fra middelalderen, prøvesmagninger af vin og endelig kan man vinde et slotsophold, siger Per Henriksen.
Onsdag aften holder de desuden det femte møde i deres Carrier roundtable-initiativ, der samler beslutningstagere fra tele- og internet-branchen. Interxion forventer omkring 100 deltagere - mere information kan findes på www.carrierroundtable.dk.
Hostet Microsoft-løsninger
Også Micronet.dk er taget på NTI for at vise, hvad de tilbyder af hosting-løsninger. Blandet nyhederne er muligheden for at få hostet sin Microsoft Sharepoint-server, fortæller Bjarne Jensen:
- Microsoft Sharepoint-server er vi begyndt at hoste som nok de første i Danmark. Sharepoint er en form for dynamisk web og intranet, hvor hver gruppe kan gå ind via en browser og tilrette nyheder, dokumenter, kalender - beregnet som et gruppe-værktøj.
En anden nyhed er muligheden for at have en Microsoft Exchange-server stående hos Micronet.dk.
Også Micronet.dk kan mærke, at flere og flere ønsker andre til at overtage besværet med at have servere stående:
- Der er mange, der siger, at de ikke ønsker at bruge penge på egne server og licenser og så videre.

Billedtekst:
Interxion har taget en kopi af deres datacenter med på messen - og så er der både vin-prøvesmagning og konkurrence på deres stand.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Fagligt Fælles Forbund

3F søger it underviser-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere