På den rigtige side af skranken

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 2. juni 2006.


Tillykke med jobbet
Computerworld vælger en notits blandt navnene under rubrikken Navnenyt for høre mere om jobskiftet. I denne uge er det Lise Wolrath Jørgensen, der har fået nyt job som forretningsudvikler i Danske Bank.
Banksystemer har mange kringlede kroge, som 30-årige Lise Wolrath Jørgensen beskæftiger sig med i sit nye job.

Hvilke opgaver får du i dit nye job?
- Mine primære opgaver bliver at analysere forretningsprocesserne i koncernen i forhold til de nye it-systemer, vi udvikler. Det vil sige, at jeg fungerer som en intern konsulent på forskellige projekter. Samtidig er også jeg med til at teste systemet i forhold til brugerne for at sikre, det nu også lever op til de krav, der er sat.

Hvad er din uddannelse?
- Jeg er HA i erhvervsøkonomi fra Handelshøjskolen i København med en overbygning som cand.it fra IT-Universitetet i design, medie og kommunikation fra i sommer.

Hvordan fik du jobbet?
- Jobbet er en del af et it-kandidatprogram arrangeret af Danske Bank, som jeg faldt over i forbindelse med, at jeg søgte på forskellige jobsites. Jeg tænkte straks, at det ville være perfekt for mig, da det ikke bare er et almindeligt it-udviklerjob, men har en masse forretningsudvikling med ind over.

Hvad er den største udfordring?
- Det er altid lidt svært at komme som ny et sted hen, hvor alle kender hinanden i forvejen, men folk er søde og imødekommende. Desuden er bankverdenen på den anden siden af skranken en ny verden for mig. Jeg er ikke videre bekendt med banksystemer og skal lige forstå logikken i, hvordan de er bygget op.

Hvad er det bedste ved jobbet?
- Det er, at der er så mange alsidige opgaver. Samtidig er det rart at få lov til at arbejde med både forretning og it. Det er spændende er at skabe forbindelsen mellem mennesker og teknologi, så det giver mening for brugerne at benytte systemerne.

OriginalModTime: 01-06-2006 13:23:36




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere