Gratis app gør dig til kørende iPhone-bogholder

Dansk producent af online bogholderiløsninger tilbyder gratis applikation til iPhone, som forbinder manden i marken med virksomhedens økonomisystem.

Danske e-conomic, som leverer SaaS-baserede (software as a service) regnskabsløsninger, tilbyder sine kunder gratis en iPhone-applikation, som er fuldt integreret med økonomisystemet.

"Brugerfladen er så enkel, at alle kan være med. Alt, hvad der foretages på iPhonen registreres i selve e-conomic-systemet," forklarer Torben Frigaard Rasmussen, administrerende direktør for e-conomic.

Selskabet har 28.000 små og mellemstore virksomheder som kunder, heraf har de 24.000 hjemme i Danmark.

Med iPhone-applikationen kan kørende medarbejdere oprette kunder, udarbejde og sende fakturaer og bogføre det hele 'on the fly'. Ved at bogføre et tilbud eller sende en faktura fra mobiltelefonen, mens de er hos kunden, sparer medarbejderne tid og dobbeltarbejde.

Altid lige ved hånden
Det essentielle for de selvstændige og mindre virksomheder er ifølge Torben Frigaard, at de med applikationen sparer tid, fordi de altid har deres økonomisystem lige ved hånden og adgang til nøgletallene 24 timer i døgnet.

"Derudover undgår de dobbeltarbejde, fordi de kan afslutte tilbud og fakturaer ude hos og sammen med kunderne," siger Torben Frigaard Rasmussen.

Der findes mange andre iPhone-løsninger i samme stil, men de kræver ifølge e-conomic-direktøren, at der er en tredjeparts komponent installeret på server. Applikationen er gratis, men brugerne skal ind i Apples Appstore for at hente den.

"Vi har selv udviklet applikationen i samarbejde med et århusiansk firma, Onlimited, som er kunde hos os i forvejen," siger Torben Frigaard Rasmussen, der er overbevist om, at de mobile løsninger bliver en stadig vigtigere del af eksempelvis bogholderisystemer.

På vej med Android-app
Ud over iPhone-applikationen er e-conomic også på vej med en lignende app til Android-platformen og forventer på lidt længere sigt, at disse mobile initiativer vil have en positiv effekt på både top- og bundlinje. Sidste år omsatte koncernen e-conomic international for 42 millioner kroner, mens forventningen i år er at runde 50 millioner kroner i omsætning, hvilket svarer til en fordobling af koncernomsætningen på to et halvt år.

"Indtjeningen er stadig kun et estimat, men jeg forventer, at vi når 10 procent EBITDA, som er resultat før renter, skat og af- og nedskrivninger," siger Torben Frigaard Rasmussen.

På bundlinjen er forventningerne ifølge direktøren ikke særlig store, men det hænger sammen med, at e-conomic "kanaliserer de penge, vi tjener på driften ind i udviklingen af nye tiltag som iPhone-applikationen, opdyrkning af nye markeder og den stadige udvikling af vores eksisterende platform."

Den samlede e-conomic-koncern bestod i 2009 af selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Spanien og Tyskland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Dansk webshop politianmeldes for vildledende markedsføring: Fire hjemmesider er nu lukket for handel
Webshoppen outlet-shopping.dk er blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden. Outlet-shopping er nu lukket for handel. Selskabet bag hjemmesiden vil nu tilbagebetale de berørte forbrugere på fire hjemmesider, hvor den, ifølge Forbrugerombudsmanden, ulovlige praksis har foregået.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
10 ting du bør overveje, når du skal vælge EDI-leverandør
Det behøver ikke være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad du skal være opmærksom på. Men for mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Markedsanalyser peger på især tre bekymringer, som du kan læse mere om i dette whitepaper, hvor vi også giver dig en tjekliste af spørgsmål, du skal stille til leverandører.