Se Oracles online-version af OpenOffice

OpenOffice er klar i en net-version til browseren og til den smarte mobil. Se hvordan den pakke ser ud, og hør, hvordan Oracle vil slå Google og Microsoft i skyen.

Læs også: Her kan du se masser af skærmdump fra CloudOffice.

Oracle har bygget en online-udgave af firmaets OpenOffice-kontorpakke, så nu kan brugerne tilgå tekstbehandling, regneark og hvad, der ellers hører sig til, via browseren eller mobilen.

Med CloudOffice, som net-versionen meget nærliggende er kommet til at hedde, har Oracle bygget en vaskeægte cloud-baseret kontorpakke.

Oracle melder sig således ind i net-kampen med Microsoft Office Web Apps og Google Apps som de store konkurrenter.

Google er ikke fleksibel
Oracle-folket mener naturligvis, at deres produkt har noget, som de andre ikke har.

"I forhold til Google Docs giver CloudOffice to klare fordele," fortæller Michael Bemmer, der er underdirektør i Oracles Office-butik, til Computerworld.

"CloudOffice er tæt forbundet med desktop-versionen, OpenOffice, hvilket giver gør det muligt at kombinere fordelene fra to forskellige verdener."

"Google Docs er altid hostet i et Google-datacenter i modsætning til CloudOffice, som også kan drives lokalt i virksomhederne," siger Michael Bemmer.

Microsoft er dyr
Også overfor kodekæmpen fra Redmond nævner Oracle to konkurrencefordele.

"Kampen mod Microsoft skal føres på prisen. I forhold til erhvervskunderne er vores løsning langt billigere, end den Microsoft har," siger Michael Bemmer.

"Den anden fordel er, at CloudOffice er bygget på åbne standarder, hvilket gør integration med anden software meget enklere."


Regnearket i CloudOffice gemmer dokumenterne direkte i skyen.

CloudOffice bliver tilbudt som både en hostet løsning og som en software-løsning, der kan drives af internt i en virksomhed.

Programmet kommer i en version til erhvervslivet og en til privatbrugerne.

Priserne afhænger af hvilket licenstype man køber, men en professionel version kommer, i følge Michael Bemmer, til at koste fra 220 kroner (40 dollar) per bruger per år. 


Sådan mener Oracle, at en net-baseret tekstbehandler skal se ud.

Læs også: Her kan du se masser af skærmdump fra CloudOffice.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.