Artikel top billede

SAP satser på mobile applikationer

SAP giver sin mobile applikationsstrategi en ekstra spandfuld kul med en serie nye produkter målrettet markeder som forsyning, elektricitet, detailhandel og produktion.

Computerworld News Service: På konferencen Sapphire Now i Orlando, annoncerede SAP i denne uge en version af Sybase Unwired Platform til mobil applikationsudvikling og -implementering, som SAP kom i besiddelse af i forbindelse med sidste års opkøb af Sybase.

Et nyt SDK ('software developer kit') til Unwired vil blive udsendt inden for de næste måneder, fortæller virksomheden.

Udover de nye mobile applikationer kommer Field Service, som er et produkt målrettet teknikere og andre medarbejdere, som ofte må arbejde i marken for at servicere kunder. Applikationen giver den form for medarbejdere besked ved nye opgaver, tilbud om kortservice og meget andet.

Et andet produkt, EAM Work Order, kan give teknikerne informationer om arbejdsordrer, lagerbeholdning og kundehistorik.

Produktet Retail Execution giver til gengæld adgang til produktlister og kundekontakt-lister, og gør det muligt for brugerne at spore og gemme informationer om besøg til detaillokationer.

Aggressiv partnerstrategi

Omkring 20 mobile applikationer vil blive gjort tilgængelige i løbet af de kommende måneder, fortæller SAP. Heriblandt produkter til human ressources, SRM- ('supplier relations management') og CRM ('customer relationship management')-håndtering.

SAP planlægger ikke selv at opbygge en fuld mobil portefølje. I stedet kombinerer virksomheden egne udviklingsresultater med en aggressiv partnerstrategi.

Mange af de virksomheder er allerede bekendte med Sybase Unwired og den relaterede Afaria-platform til mobil management. SAP håber at skabe endnu mere interesse for Unwired med den nye SDK.

SAP's teknologier til mobil udvikling inkluderer support af iOS, BlackBerry og Windows Mobile, og snart også til Android, fortæller SAP.

Certificerede koblings-teknologier kan forbinde de mobile applikationer til back-end SAP-systemer, og sikkerhedsfunktionerne inkluderer krypteret HTML5 web storage og krypteret data-transport, forklarer SAP.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere