IDG Danmark overtager ComOn og CRN

Selskabet bag Computerworld, IDG Danmark, overtager de to it-medier ComOn og CRN. Med handlen styrker IDG sin position som Danmarks førende it-mediehus betydeligt.

Selskabet bag Computerworld, IDG Danmark, køber de to it-medier ComOn.dk og CRN af Mediaprovider A/S.

Aftalen omfatter webportalen Comon.dk, som henvender sig til Danmarks it-professionelle, samt websitet crn.dk og magasinet CRN, som henvender sig til it-branchens forhandlere og distributører.

Udover brands og rettigheder overtager IDG ni medarbejdere, som fortsætter deres arbejde fra IDG's moderne mediehus i Herlev, hvor alle aktiviteter samles under et tag.

Mediaprovider A/S fortsætter aktiviteterne med fuld fokus på konsument-området.

Længe ønsket handel
Med købet manifesterer IDG sin førerposition på det danske marked for it-information og it-kommunikation.

"Vi har længe ønsket en konsolidering i vores marked. Og det har ikke været nogen hemmelighed, at ComOn og CRN i lang tid har stået øverst på vores ønskeliste. Både ComOn og CRN kendetegnes ved en professionel og seriøs tilgang til opgaven, og vi er meget tilfredse med nu at kunne byde en række gode kollegaer velkommen," siger IDG Danmarks administrerende direktør, Søren Queitsch.

"Vi er kommet igennem krisen og kunne allerede i det seneste regnskab præsentere overskud på bundlinjen. Det kunne vi, fordi de rigtige medarbejdere har truffet de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter, og fordi vi også i krisetider har satset på at udvikle nye, effektive produkter til vores online-palette, som i årevis har været vores primære forretningsområde," siger Søren Queitsch.

Stærke redaktionelle hold
Købet betyder, at IDG nu udvider Danmarks i forvejen ubetinget største it-redaktion.

"Både ComOn og CRN har et stærkt redaktionelt hold , og medierne er den helt rigtige tilføjelse til IDG's samlede redaktionelle portefølje. ComOn har blandt andet stærkt flair for det internationale nyhedsbeat, og CRN har en helt unik position inden for it-kanalen," siger Line Ørskov, der som ansvarshavende chefredaktør for IDG Medier.

Med overtagelsen føjes der yderligere syv journalistiske medarbejdere til IDG's samlede redaktion.

Hos Mediaprovider A/S er administrerende direktør Brian Dixen glad på CRN og ComOn's vegne.

"Nu kan de to medier og de meget dedikerede medarbejdere komme ind i et miljø, hvor man i forvejen tænker som dem. Det er jeg overmåde stolt over, og jeg ønsker dem al mulig held og lykke fremover," siger Brian Dixen.

"Nu kan vi fokusere på vores andre medier, Mobil, Zoom, Gear, Media:Mac, iPhone og Android - både når det gælder print og online. De kommende måneder vil bringe mange nyheder inden for netop det felt, og jeg tør godt love mindst to nye udgivelser inden efteråret. Mediaprovider A/S er Danmarks ubestridte førende mediehus, når det gælder tech konsument-medier, og nu får vi takket være salget af CRN og ComOn til IDG endnu mere styrke til at gøre en større forskel," siger Brian Dixen.

Komplette løsninger
Med overtagelsen af CRN og ComOn kan IDG Danmark i endnu større omfang tilbyde komplette løsninger til de virksomheder, som ønsker at nå en udvalgt it-målgruppe.

IDG Danmark råder over en kommunikationspalette, der dækker alle it-beslutningstagere, hvad enten de er forbrugere, mindre erhvervsdrivende, it-ansvarlige i store virksomheder, ansatte i it-branchen eller ledere hos it-forhandleren.

IDG Danmark kan besøges på idg.dk.

Mediaprovider, som IDG har købt ComOn og CRN af, fortsætter sine øvrige aktiviteter i Danmark som hidtil, men har nu fokus rettet mod det såkaldte B2C-marked (business to consumer). Det drejer sig om titlerne Gear, Zoom , Mobil, Mediamac og WebTV.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Delivering enduring customer engagement: Why now is the time to invest in a solid data foundation

Never has it been more important to have a robust data management strategy that enables a 360 view of the customer. The most successful companies in the current environment are harnessing the value of their data by proactively monitoring changes in customer behaviors & experiences and making targeted investments to address them.Hear firsthand how Maersk is offering a completely differentiated customer experience by putting data at the heart of their digital-transformation journey.

23. april 2021 | Læs mere


Digital konference: Træf det rigtige cloud-valg - fokus på strategi bag og muligheder med hybrid- og multi-cloud

Få indsigt i de strategiske valg, som en række førende CIO'er har foretaget på cloud-området - og hør hvordan hybrid- og multi cloud-tilgangen giver en række fordele - hvis du vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologi-stakke til at gå op i en højere enhed.

28. april 2021 | Læs mere


Brug af kunstig intelligens i den kommunale sagsbehandling

Der er behov for en kritisk samfundsdebat om brug af kunstig intelligens i det offentlige. Vi sætter derfor fokus på, hvilke udfordringer og muligheder der er, og hvilke rettigheder borgerne har i en sådan en situation, hvor sagsbehandlingen og afgørelserne er truffet på baggrund af kunstig intelligens. Og hør hvordan nogle af de kommuner, der har erfaringer med brug af kunstig intelligens, har formået at anvende denne teknologi.

29. april 2021 | Læs mere


Premium
Atea stormer frem: Her er de 20 it-leverandører som branchen mener har de bedste produkter, ydelser og service
Computerworld Image 2021: Disse 20 selskaber leverer ifølge det professionelle it-Danmark de bedste produkter, de bedste ydelser og har den bedste service. Se listen her.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.