Artikel top billede

Danske Omada vinder stor Microsoft-pris

Software- og konsulenthuset Omada har for tredje gang på fire år vundet titlen som »Microsoft Partner of the Year« i kategorien Identity & Security.

<div id="articleText">Det københavnske it-selskab Omada kan det næste år bryste sig af titlen som den globalt set bedste Microsoft-partner indenfor kategorien Identity & Security.

Tildelingen er sket i konkurrence med omkring 3.000 Microsoft-partnere i hele verden.

Det er tredje gang på bare fire år, at Omada vinder prisen, som er baseret på tilbagemeldinger fra Microsoft-kunder på globalt plan, hvilket firmaets EMEA-direktør Christian Stendevad ikke tøver med at kalde exceptionelt.

Du kan læse mere om sidste års kåring her.

»Vi er naturligvis rigtig stolte over, at vi igen får denne anerkendelse. Det bedste ved prisen er, at det er kunderne, der har kåret os. Bedre ambassadører kan man ikke ønske sig. Det cementerer, at vi har et tæt partnerskab med Microsoft, og at vores løsninger og ydelser er bredt anerkendt « siger Christian Stendevad.

Omadas løsninger og software går kort fortalt ud på at rådgive, sikre og effektivisere forretningsprocesserne i virksomheden via it-systemer.

I Europa er Omada udover i Norden også tilstede på markederne i eksempelvis Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland og Belgien, ligesom man er ved at opbygge en forretning i USA, som også er base for Omadas topchef og stifter Morten Boel Sigurdsson.

»Vores kunder vil have en leverandør, der kan agere globalt og kan håndtere store virksomheder. Og når en amerikansk top ti-virksomhed kigger på os, er det en stor hjælp, når de kan se, at Microsoft bakker os op. Men når vi først er kommet ind ad døren, skal vi selvfølgelig stadig bevise, at vi kan levere,« siger Christian Stendevad.

Han peger samtidig på, at anerkendelsen fra Microsoft også vil være med til at åbne nye døre på et marked, som er i kraftig vækst.</div>
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere