Artikel top billede

Danske Omada vinder stor Microsoft-pris

Software- og konsulenthuset Omada har for tredje gang på fire år vundet titlen som »Microsoft Partner of the Year« i kategorien Identity & Security.

<div id="articleText">Det københavnske it-selskab Omada kan det næste år bryste sig af titlen som den globalt set bedste Microsoft-partner indenfor kategorien Identity & Security.

Tildelingen er sket i konkurrence med omkring 3.000 Microsoft-partnere i hele verden.

Det er tredje gang på bare fire år, at Omada vinder prisen, som er baseret på tilbagemeldinger fra Microsoft-kunder på globalt plan, hvilket firmaets EMEA-direktør Christian Stendevad ikke tøver med at kalde exceptionelt.

Du kan læse mere om sidste års kåring her.

»Vi er naturligvis rigtig stolte over, at vi igen får denne anerkendelse. Det bedste ved prisen er, at det er kunderne, der har kåret os. Bedre ambassadører kan man ikke ønske sig. Det cementerer, at vi har et tæt partnerskab med Microsoft, og at vores løsninger og ydelser er bredt anerkendt « siger Christian Stendevad.

Omadas løsninger og software går kort fortalt ud på at rådgive, sikre og effektivisere forretningsprocesserne i virksomheden via it-systemer.

I Europa er Omada udover i Norden også tilstede på markederne i eksempelvis Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland og Belgien, ligesom man er ved at opbygge en forretning i USA, som også er base for Omadas topchef og stifter Morten Boel Sigurdsson.

»Vores kunder vil have en leverandør, der kan agere globalt og kan håndtere store virksomheder. Og når en amerikansk top ti-virksomhed kigger på os, er det en stor hjælp, når de kan se, at Microsoft bakker os op. Men når vi først er kommet ind ad døren, skal vi selvfølgelig stadig bevise, at vi kan levere,« siger Christian Stendevad.

Han peger samtidig på, at anerkendelsen fra Microsoft også vil være med til at åbne nye døre på et marked, som er i kraftig vækst.</div>
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere