Artikel top billede

Danske Omada vinder stor Microsoft-pris

Software- og konsulenthuset Omada har for tredje gang på fire år vundet titlen som »Microsoft Partner of the Year« i kategorien Identity & Security.

<div id="articleText">Det københavnske it-selskab Omada kan det næste år bryste sig af titlen som den globalt set bedste Microsoft-partner indenfor kategorien Identity & Security.

Tildelingen er sket i konkurrence med omkring 3.000 Microsoft-partnere i hele verden.

Det er tredje gang på bare fire år, at Omada vinder prisen, som er baseret på tilbagemeldinger fra Microsoft-kunder på globalt plan, hvilket firmaets EMEA-direktør Christian Stendevad ikke tøver med at kalde exceptionelt.

Du kan læse mere om sidste års kåring her.

»Vi er naturligvis rigtig stolte over, at vi igen får denne anerkendelse. Det bedste ved prisen er, at det er kunderne, der har kåret os. Bedre ambassadører kan man ikke ønske sig. Det cementerer, at vi har et tæt partnerskab med Microsoft, og at vores løsninger og ydelser er bredt anerkendt « siger Christian Stendevad.

Omadas løsninger og software går kort fortalt ud på at rådgive, sikre og effektivisere forretningsprocesserne i virksomheden via it-systemer.

I Europa er Omada udover i Norden også tilstede på markederne i eksempelvis Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland og Belgien, ligesom man er ved at opbygge en forretning i USA, som også er base for Omadas topchef og stifter Morten Boel Sigurdsson.

»Vores kunder vil have en leverandør, der kan agere globalt og kan håndtere store virksomheder. Og når en amerikansk top ti-virksomhed kigger på os, er det en stor hjælp, når de kan se, at Microsoft bakker os op. Men når vi først er kommet ind ad døren, skal vi selvfølgelig stadig bevise, at vi kan levere,« siger Christian Stendevad.

Han peger samtidig på, at anerkendelsen fra Microsoft også vil være med til at åbne nye døre på et marked, som er i kraftig vækst.</div>
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.