Artikel top billede

Endnu en topchef forlader CSC Norden

Blot en uge efter afslutningen af CSC-konflikten skifter CSC HR-direktør ud.

Læs også:

Ledelsesflugt i CSC fortsætter: Lind mister højrehånd

Topfolk siver ud af CSC Danmark i en lind strøm 

Mangeårig dansk CSC-topchef færdig i selskabet

CSC-fusk: Danske hoveder kappet af i massevis

Kun en uge efter afslutningen på den fire en halv måned lange arbejdskonflikt hos CSC forlader den nordiske HR-direktør, Lena Henning, sin stilling.
 
Den mangeårige HR-direktør i CSC Norden bliver afløst af Charlotte Lundblad, der har været Nordic Capability manager internt hos CSC.
 
Chefskiftet, der sker med det samme, er allerede slået igennem på cheflisterne på firmaets hjemmesider, ligesom personalet er informeret internt. 
 
Ifølge Lena Henning, der har arbejdet fra Stockholm, har det længe været planen at forlade stillingen som nordisk HR-direktør.
 
At det sker netop efter afslutningen på en nærmest episk arbejdskonflikt, hvor CSC sloges med fagforbundet Prosa, er ikke udtryk for, at CSC har fundet det nødvendigt at fjerne hende for at rense luften.
 
"Det har intet som helst med det at gøre. Det er en naturlig udvikling for mig, for jeg har haft denne rolle i mange år nu," siger hun til Computerworld.
 
- Det kan udefra se ud som om, at man skifter HR-chefen ud på grund af konflikten, fordi det ikke er gået så godt i forhold til en fredelig forhandling med en storkonflikt til følge. Men du afviser, at det er årsagen?
 
"Absolut. Jeg har været meddelagtig i strategien fra starten og set fra CSC's perspektiv, så er det gået, som det er gået så at sige, og vi har fulgt vores strategi. Så set fra det perspektiv, så er det jo gået godt for vores part," siger Lena Henning.
 
Og faktisk bliver hun da også forfremmet, idet hun allerede har taget fat på sin nye rolle som HR director i EMEA Transformation. EMEA er niveauet over CSC Norden i hierarkiet.

Nyt CSC-program for HR

HR Transformation, der er et stort europæisk program i CSC, omfatter hele den europæiske organisation og dele af Finance- organisationen.

Meningen er i løbet af en lang periode at skabe helt nye organisationer indenfor HR og Finance. Programmet er samtidig en del af et globalt HR-transformationsprogram, hvor CSC i EMEA får den ledende rolle, fortæller den afgående HR-direktør for Norden.  
   
Charlotte Lundblad, der overtager stillingen som nordisk HR-direktør, har også tidligere været HR-direktør i CSC og har siden marts i år været nordisk ansvarlig for CSC's Ressource Management-funktion.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?