Artikel top billede

Microsoft: Nu er det slut med Office XP og Vista SP1

Slut med sikkerhedsopdateringer og anden pleje til Office XP og Vista SP1.

Computerworld News Service: I næste uge sender Microsoft Office XP og den første service pack til Windows Vista på pension.

Det betyder, at selskabet vil stoppe med al support til Office XP og Vista Service Pack 1 per 12. juli i forbindelse med den månedlige sikkerhedsopdatering.

Det bliver således sidste gang, at der udsendes sikkerhedsopdateringer til de to programmer.

Microsoft supporterer typisk selskabets professionelle produkter i 10 år. De første fem år med såkaldt 'mainstream support' og de sidste fem år med 'extended support.'

Den største forskel mellem disse to support-typer er, at opdateringer, der ikke er sikkerhedsrelaterede, kun gives til betalende selskaber i de sidste fem år.

Opgrader til SP2 til Vista

Selv om supporten af Office XP udløber i næste uge, har brugere af Vista fortsat mulighed for at modtage sikkerhedsopdateringer, nemlig ved at opgradere til SP2, der blev lanceret i maj 2009.

Supporten af forbruger-versionerne af Vista SP2 - de hedder Vista Home Basic, Home Premium og Ultimate - udløber i april 2012.

Supporten af de professionelle versioner - Vista Business og Vista Enterprise - udløber i april 2017.

Ingen af de pågældende programmer er udstyret med en 'kill-switch.' Det betyder, at de fortsat kan anvendes - også efter supporten af dem er stoppet.

Uden sikkerhedsopdateringer vil softwaren dog gradvis blive mere og mere eksponeret for angreb udefra.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.