Club Blah Blah går efter voksne kunder

Navnet var for useriøst og målgruppen for ung. Den nye direktør i Club Blah Blah, Teddy Søgaard Pedersen, vil hente ældre kunder til det lille mobilselskab, der derfor skifter navn til CBB Mobil.

Den lille Club Blah Blah, mobilselskabet der ifølge IT- og Telestyrelsen har de laveste mobiltakster i Danmark, har skiftet navn for at tækkes en mere moden målgruppe.

Sådan er priserne

CBB Mobil opkræver ikke abonnementsafgift. Prisen per minut er 1,10 kroner, når man indsætter mere end 199 kroner på kontoen via hjemmesiden. Man kan også nøjes med at indbetale 99 kroner på kontoen, men betaler da 2,25 kroner per minut.

SMS koster altid 24 øre per SMS.

Taletidskort kan købes i Kvickly og Blockbuster for 99 kroner. Kortet har seks måneders gyldighed fra ibrugtagning. Minutprisen er 2,25 kroner, SMS koster 24 øre per styk.

Hos Telmore opkræves der heller ikke abonnementsudgift. Her er minutprisen altid 1,20 kroner, SMS-beskeder koster 25 øre per styk.
CBB Mobil hedder selskabet nu, og en ny strategi skal ifølge den nyligt tiltrådte direktør, Teddy Søgaard Pedersen, hive kundetallet op på over 100.000 inden udgangen af 2003.

- Vi har afsat pænt på det seneste, og jeg mener, at antallet i kunder i morges var 44.000 kunder, siger Teddy Søgaard Pedersen til Computerworld Online.

Da IT- og Telestyrelsen opgjorde det danske mobilmarked ved udgangen af første halvår, havde Club Blah Blah 21.000 kunder.

Club Blah Blah-navnet blev valgt for at signalere, at man henvendte sig til de unge, som har en veludviklet mobilkultur og taler meget i mobiltelefon.

- Men da jeg tiltrådte, undrede jeg mig over, at vi kun koncentrerede os om de unge, når der også er mange prisbevidste mennesker over 25 år, siger Teddy Søgaard Pedersen.

I kødet på Telmore
Med den nye strategi vil CBB Mobil gå i kødet på lavpris-mobilselskabet Telmore, der er en smule dyrere med taksterne, men alligevel har rundet 160.000 kunder.

Teddy Søgaard Pedersen har kun 15 ansatte at trække på. Kunderne betjenes af Sonofons mobilnetværk, og kundeservicen varetages af nogle timelønnede medarbejdere.

I nyhedsgrupper og Computerworld Onlines debatforum er Club Blah Blah flere gange hængt ud for ikke at tage telefonen, når man ringer til dem, eller for aldrig eller meget sent at besvare e-mails.

- Vi arbejder hårdt for at forbedre kundeservicen og indkalde ekstra personale, når der er pres på, siger Teddy Søgaard Pedersen.

- Jeg har kontor lige op af kundeserviceafdelingen, og jeg kan se på en tavle, at der lige nu kun er tre mennesker, der venter i køen, tilføjer han.

Travlhed i kundeservice
Computerworld Online foretog onsdag eftermiddag en helt uvidenskabelig test. Vi ringede først til CBB Mobils kundeservice og nåede igennem til en medarbejder efter 12,5 minut.

Bagefter ringede vi til konkurrenten Telmore, hvor en medarbejder besvarede opkaldet efter blot 35 sekunder.

- Nogle gange er man heldigere end andre. Jeg har lige talt med vore kundeservicechef, der konstaterer, at mange ringer på grund af navneskiftet lige nu, svarer Teddy Søgaard Pedersen.

Sidste år, der var Club Blah Blahs første hele regnskabsår, gav selskabet et underskud på 11,5 millioner kroner.

- Det er billigt for at starte et telefonselskab op og bestemt ikke et tal, vi skal være flove over. I øjeblikket kører vi med positivt cash flow, så der er bestemt grund til at være optimistisk, siger Teddy Søgaard Pedersen.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Forebyg kritiske angreb med moderne autentifikation
Det er nemmest at forebygge kritiske cyberangreb, når medarbejderne kun tilgår data og systemer i sikkerhed bag firewall og øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Virkeligheden er imidlertid, at medarbejderne – særligt siden foråret 2020 – i dramatisk stigende omfang arbejder hjemmefra, på alle tider af døgnet og fra enheder ejet af både dem selv og af virksomheden. Det sætter din sikkerhedsinfrastruktur under pres, og en af de mest effektive modforholdsregler er en moderne autentifikationsløsning, så kun rette vedkommende får adgang til forretningskritiske systemer og data. Det kan du læse mere om i denne hvidbog, som også går i dybden med, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder en sådan løsning kan indgå som et effektivt element i din samlede cybersikkerhedsindsats.