Artikel top billede

Her er tidsplanen for Microsofts nye Windows 8

Microsoft har ladet en kraftig hentydning falde om udgivelsesdatoen for selskabets kommende Windows 8.

Læs også:

Derfor bliver Windows 8 ikke en lyn-succes

Computerworld News Service: Microsoft sigter efter at sende Windows 8 på hylderne i oktober, hvis man skal dømme efter kommentarer fra en talskvinde fra Microsoft under messen Consumer Electronics Show.

Under en demonstration af det kommende styresystem skal pr-chef hos Microsofts Windows Business Group, Janelle Poole, ifølge websitet Pocket-lint have udtalt:

"Windows-udgivelserne falder omtrent hvert tredje år, og til oktober i år vil det være tre år siden, vi lancerede Windows 7. Så det er en god retningslinje at tage i betragtning, vil jeg mene."

Microsoft har været tilbageholdende med at udtale sig om, præcist hvornår Windows 8 vil blive lanceret, men Poole leverer her tilsyneladende en klar hentydning.

"Vi har ikke talt om udgivelsesdatoen, og det er som regel heller ikke noget, vi gør. Vi fokuserer på milepælene, så lige nu taler vi om den næste milepæl, der er en prøveudgave til forbrugerne, som udkommer sidst i februar," oplyser hun.

Windows 8 vil inkludere funktioner til touchscreen-navigation og understøttelse af tablets. Ikke alle programmer til Windows 7 vil dog være kompatible med disse touchscreen-funktioner, men med mus og tastatur vil alle programmer til Windows 7 også fungere på Windows 8.

Det kommende styresystem har fokus på effektiv strømstyring, bedre sikkerhed og kompatibilitet med ARM-baserede chip (hvilket betyder understøttelse af tablets og kommende generationer af pc'er).

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Derfor bliver Windows 8 ikke en lyn-succes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere