Artikel top billede

Efter udbuds-tæsk: Hillerød tegner ny KMD-kontrakt

Hillerød Kommune, der har fået markante tæv for at bryde udbudsreglerne og favorisere KMD, skriver ny kontrakt med KMD.

Hillerød Kommune har tegnet kontrakt med KMD efter udbud på et ERP-system.

Det oplyser kommunen via udbudsportalen TED.
 
Den 1. januar 2013 skal økonomisystemet være klar til drift i hele kommunen.

Samtidig oplyser kommunens økonomidirektør Rasmus Bjerregaard til Computerworld, at Hillerød Kommune går fra systemet KMD ØS til KMD Opus med den nye aftale.

"Værdien er cirka 30 millioner kroner og kontrakten strækker sig over fem år med mulighed for forlængelse to gange ét år," siger han.

Økonomidirektøren oplyser videre, at KMD var eneste byder på opgaven.

Dog fik kommunen et brev fra KMd-konkurrenten Fujitsu, hvori selskabet forklarer, at det ikke bød "af interne ressource-mæssige årsager".

Alligevel er Rasmus Bjerregaard overbevist om, at Hillerød Kommune har fået en konkurrencedygtig pris. Således bringer han selv på banen, at prisen kan sammenlignes med tilsvarende priser på SKI.

Har I fået det billigere end på SKI?

"Jeg synes, det er en konkurrencedygtig pris. Og dermed ligger der nok også en indikation af det," svarer økonomidirektøren..

Omstridt KMD-kommune

Tidligere har netop Hillerød Kommune påkaldt sig en del opmærksomhed, fordi kommunen tegnede en kæmpe it-kontrakt med KMD - men uden om udbud.

Kontrakten blev siden kendt ulovlige. Samtidig måtte kommunens kommunaldirektør forlade sin stilling som følge af sagen.

Det kan du læse meget mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere