Artikel top billede

CSC Danmark: Sådan bliver vi ramt af TDC-farvel

Her er CSC Danmarks reaktion på, at TDC har valgt TCS (Tata Consultancy Services) som ny leverandør af firmaets it-drift og udvikling.

Læs også:

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten

CSC lukker og slukker ikke i Danmark, selvom firmaet har mistet sin største kunde til konkurrenten TCS.

Det siger nordisk salgs og marketingdirektør Finn Rasmussen til Computerworld.

"Vi kan med god samtvitighed sige, at vi virkelig har strukket os rigtigt langt for at kunne fastholde TDC. Vi spillede en god kamp, men tabte til et bedre hold på dagen," siger han.

Han omtaler tabet som en naturlig del af outsourcing-markedet. Kunder kommer og går, fortæller han.

"Vi har jo mange andre store kunder, som vi er glade for. Og vi gør alt, hvad vi kan for at leve op til deres forventninger. TDC er en af de enkeltstående store. Men der er mange andre end dem," siger han.

Han fortæller, at TDC's aftale med TCS betyder, at CSC ikke længere skal drifte og udvikle for TDC fra den 1. april. Aftalen betyder i praksis, at der skal foregå en overflytning af CSC's services til TCS og deres partnere.

Det sker der med medarbejderne

"Herunder at der er en proces omkring de medarbejdere, som må blive berørt. Hvor nogen givetvis vil skulle overføres til TCS og deres partnere," siger han.

Han fortæller, at CSC ikke på nuværende tidspunkt kan sige, hvor mange medarbejdere der bliver tale om. 
  
"Vi arbejder tæt sammen med TDC og TCS for at sikre, at vores nuværende medarbejdere vil opleve leverandørskiftet som en så smidig og behagelig proces, som det er muligt," siger han.  

Han ønsker ikke at kommentere, hvor stor værdien er af den kontrakt, som selskabet har mistet til TCS.

Læs også:

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.