Artikel top billede

(Foto: Morten Nevado)

CSC Danmark: Sådan bliver vi ramt af TDC-farvel

Her er CSC Danmarks reaktion på, at TDC har valgt TCS (Tata Consultancy Services) som ny leverandør af firmaets it-drift og udvikling.

Læs også:

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten

CSC lukker og slukker ikke i Danmark, selvom firmaet har mistet sin største kunde til konkurrenten TCS.

Det siger nordisk salgs og marketingdirektør Finn Rasmussen til Computerworld.

"Vi kan med god samtvitighed sige, at vi virkelig har strukket os rigtigt langt for at kunne fastholde TDC. Vi spillede en god kamp, men tabte til et bedre hold på dagen," siger han.

Han omtaler tabet som en naturlig del af outsourcing-markedet. Kunder kommer og går, fortæller han.

"Vi har jo mange andre store kunder, som vi er glade for. Og vi gør alt, hvad vi kan for at leve op til deres forventninger. TDC er en af de enkeltstående store. Men der er mange andre end dem," siger han.

Han fortæller, at TDC's aftale med TCS betyder, at CSC ikke længere skal drifte og udvikle for TDC fra den 1. april. Aftalen betyder i praksis, at der skal foregå en overflytning af CSC's services til TCS og deres partnere.

Det sker der med medarbejderne

"Herunder at der er en proces omkring de medarbejdere, som må blive berørt. Hvor nogen givetvis vil skulle overføres til TCS og deres partnere," siger han.

Han fortæller, at CSC ikke på nuværende tidspunkt kan sige, hvor mange medarbejdere der bliver tale om. 
  
"Vi arbejder tæt sammen med TDC og TCS for at sikre, at vores nuværende medarbejdere vil opleve leverandørskiftet som en så smidig og behagelig proces, som det er muligt," siger han.  

Han ønsker ikke at kommentere, hvor stor værdien er af den kontrakt, som selskabet har mistet til TCS.

Læs også:

Dansk kæmpeselskab sætter CSC på porten




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere