Artikel top billede

Forbrugere: Websites langt bedre end apps

Mange mener, at websites er mere brugbare end apps til at læse om produkter, sammenligne priser og finde detailbutikker.

Computerworld News Service: Brugere af smartphones foretrækker at bruge detailhandleres websites frem for apps til at læse om produkter, sammenligne priser, finde adressen på detailbutikker og indløse kuponer, viser en rapport fra markedsanalysefirmaet Nielsen.

Selvom de mobile forbrugere foretrækker websites frem for apps, der er designet af detailhandlerne til e-handel, så udgør kombinationen af de to en slagkraftig måde at bejle til folk, der køber produkter via deres mobiltelefon, viser resultatet af en undersøgelse fra Nielsen.

For eksempel afslører Nielsen, at de fem største detailkæder i USA inden for mobil e-handel - Amazon, Best Buy, eBay, Target og Walmart - tilsammen nåede ud til næsten 60 procent af alle ejere af smartphones i USA ved hjælp af en kombination af mobile websites og apps.

"Detailhandlerne er nødt til at se deres forretning som et miljø med flere kanaler, der potentielt inkluderer mobil, online samt fysiske butikker," udtaler John Burbank, der er direktør for strategiske initiativer hos Nielsen.

For at erobre kunderne må man levere en konsistent oplevelse på tværs af sine kanaler, som underbygger de værdier, man repræsenterer som detail-brand, hvad enten det drejer sig om pris, service, anmeldelser, udvalg, stil eller andre kvaliteter.

Undersøgelsen har desuden påvist nogle kønsmæssige forskelle i detailhandlen i USA.

For eksempel tiltrækker Target flere kvinder (65 procent) end mænd (35 procent), mens det forholder sig omvendt hos Best Buy, hvor flere mænd (61 procent) end kvinder (39 procent) handler.

Walmart hælder til den feminine side (med 58 procent kvinder mod 42 procent mænd), mens de to online-detailhandlere Amazon (med 52 procent kvinder mod 48 procent mænd) og eBay (med 49 procent kvinder mod 51 procent mænd) har en mere ligelig kønsmæssig kundefordeling.

Nielsens undersøgelse bygger på analyse af 5.000 frivilliges anvendelse af deres smartphones til e-handel i juleperioden 2011.

Blandt de fem største detailhandlere nåede Amazons website ud til flest forbrugere, konsekvent over 15 procent af markedet. Arrangeret efter rækkevidde følges Amazon op af eBay, Walmart, Target og Best Buy.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.