Artikel top billede

Ny 7N-direktør efter fyring af direktør: God stemning

7N-direktør Lars Wørzners exit fra posten har været helt fredelig, mener hovedaktionær og ny topchef i 7N, Jeppe Hedaa.

"Der er overhovedet ikke nogen mystik om den her sag. Lars er en fantastisk dygtig mand, som har gjort en kanonindsats."

Sådan lyder det fra Jeppe Hedaa, storaktionær i konsulenthuset 7N, efter at han i slutningen af februar indsatte sig selv som ny administrerende direktør i selskabet på bekostning af den hidtidige rorgænger Lars Wørzner.

Samtidig overlader Hedaa posten som formand for 7N's bestyrelse til it-koryfæet Preben Damgaard.

"Bestyrelsen har været meget tilfreds med hans indsats, og han er stadig medaktionær. Så der er en god stemning mellem os," siger Jeppe Hedaa.

"Bestyrelsen opgave er at vurdere, hvordan man sætter det optimale hold i en fase, hvor vi ekspanderer internationalt," forklarer Jeppe Hedaa.

Han vil ikke udelukke, at 7N i fremtiden vil samarbejde med den nu detroniserede direktør.

Direktør færdig i konsulenthus trods millionoverskud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere