Nu kan du prøve den næste version af Photoshop

Adobe har frigivet en beta-udgave af den næste version af Photoshop. Hent den her.

Se også:

Se Photoshops utrolige forvandling gennem 20 år


Computerworld News Service: For første gang i syv år har Adobe frigivet en betaudgave af sit flagskib, Photoshop.

Photoshop CS6 beta er nu frit tilgængelig fra Adobe Labs på engelsk og japansk. Den kommercielle udgivelse sker inden længe - i løbet af første halvår af 2012.

Adobe giver i kraft af denne betatest et smugkig på programmet og dets mange nye funktioner, mens de nye versioner af også resten af Creative Suite samt Creative Cloud gøres klar til lancering.

Indtil da håber Adobe, at brugerne vil give feedback om de nye tiltag. I løbet af andet kvartal vil hele pakken af opdaterede CS6-programmer være i brugernes hænder.

"Brugermiljøet har været med til at forme den kommende Photoshop CS6 mere end nogensinde før," siger Bryan O'Neil Hughes, der er produktchef for Photoshop.

"Dette er en meget brugerdreven udgivelse, og vi opfordrer folk til downloade betaen, opleve den og give feedback."

Hughes fortæller, at Adobe ser dette som en mulighed for at dele betaen med de folk, der har hjulpet med at udstikke produktets nye retning.

"Brugerfeedback er altid velkommen, og vi har flere kanaler end nogensinde før til feedback fra brugermiljøet," fortæller Hughes.

Photoshop CS6 vil også denne gang, ligesom det har været tilfældet i de sidste få versioner, udkomme i både en almindelig og en såkaldt Extended udgave, der begge vil indeholde en række nye funktioner - 60 procent flere nye funktioner end i den sidste version, oplyser Hughes.

Herudover vil udgivelsen indeholde 65 forbedringer, som brugerne specifikt har efterspurgt, samt få software-acceleration fra den nye Mercury Graphics Engine, som er særligt tilpasset 64-bit Mac-systemer med adskillige processorkerner.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
IBM klar med nyt selskab i Danmark: Vil overflytte stort antal medarbejdere fra infrastruktur-forretningen
IBM opretter nyt selskab i Danmark som led i stor opsplitning af selskabet i hele verden. En stort antal medarbejdere skal flyttes over i IBM Ocean.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.