Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dansk sikkerhedsfirma bider sig fast i USA

Med en ny aftale har det danske sikkerhedsfirma Secunia fået foden solidt plantet i det amerikanske marked. Det gavner hele branchen, vurderer firmaets direktør.

Det danske sikkerhedsfirma Secunia har fået foden indenfor hos Multi-State Information Sharing and Analysis Center (MS-ISAC), der er det nationale omdrejningspunkt for internet-sikkerhed i det offentlige USA.

MS-ISAC er således sikkerhedsfødeled til de amerikanske myndigheder samt lokale stater og øvrige offentlige myndigheder.

Organisationen skal forbedre mulighederne for at overvåge og fjerne sårbarheder i myndighedernes it-systemer.

Det gør de ved at anbefale sikkerhedsprodukter, og Secunia kommer nu på den liste.

"Vi er både stolte og glade," fortæller Thomas Zeihlund, administrerende direktør i Secunia, om samarbejdet.

"Det har rigtig stor betydning for vores omdømme og troværdighed at blive accepteret af en så indflydelsesrig organisation."

Salg og branche

I praksis betyder samarbejdet, at Secunia får en bedre adgang til amerikanske kunder, men aftalen spreder sig også til andre dele af den danske sikkerhedsindustri.

"Når man ser ud over de danske sikkerhedsfirmaer, så har vi som en helhed virkelig noget at komme med, også internationalt," vurderer Thomas Zeihlund.

Så han vurderer, at store samarbejder med internationale kunder kan være med til at rette fokus endnu kraftigere mod dansk sikkerhedsindustri.

Ud over det forretningsmæssige samarbejde vil de to parter samarbejde på det tekniske område i kampen mod sårbarheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.