Artikel top billede

TDC-nedbrud sendte 20.000 bredbånds-kunder i sort

20.000 TDC-kunder i flere byer ramt af et større bredbåndsnedbrud.

TDC's teknikere har i nat været på overarbejde for at løse et større bredbåndsnedbrud, der ved sekstiden i går morges ramte omkring 20.000 kunder i Nordsjælland.

Først et døgn efter, mere præcist klokken 7.22 i morges, lød meldingen, at problemet var løst for alle kunder.

"Ved 14-tiden i går troede vi, at problemet var løst, og vi begyndte derfor at åbne op for kunderne i bidder for at undgå overbelastning," fortæller kommunikationsmedarbejder hos TDC, Povl Rasmussen.

"Et par timer senere viste det sig, at der stadig var et par tusind kunder, der ikke kunne komme på nettet."

Kunne ikke oprette IP-adresser

Han fortæller, at fejlen i første omgang ser ud til at skyldes overbelastning af nogle servere og routere. Det betød, at det tekniske udstyr hos kunderne ikke kunne oprette IP-adresser.

Den nærmere forklaring må vente, da TDC-teknikeren, der har arbejdet for at løse problemet hele natten nu får sig en lur.

"Omkring 600 kunder havde problemer i op til et døgn. Det er selvfølgelig drønærgerligt, og vi beklager naturligvis," lyder det fra Povl Rasmussen.

Fejlen ramte kunder over et større nordsjællandsk område, blandt andet i Gilleleje og Hørsholm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere