Artikel top billede

IBM Danmark fyrer 170 mand

IBM Danmark lader hovederne rulle.

Samtlige medarbejdere ansat ved IBM Danmark har i dag fået besked om, at de i morgen onsdag skal møde på arbejdspladsen. Årsag: IBM Danmark står foran en fyringsrunde, hvor 170 medarbejdere skal afskediges.

Sådan lyder det nedslående budskab i en mail sendt til danske IBM-ansatte i dag, erfarer Computerworlds søstermedie, ComON.

IBMs pressechef Carsten Grønning bekræfter indholdet af mailen over for ComON.

IBM Danmark har cirka 2.500 ansatte i dag. Ifølge Børsen har det danske IBM halveret mængden af ansatte siden 2005.

Det danske selskab kom i sidste uge ud med et underskud på 57 millioner kroner for regnskabsåret 2011. Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Nyt kæmpe-underskud til IBM Danmark.

Dansk it-boss bliver formand for Dansk Industri.

IBM skærer drastisk ned på antallet af applikationer..
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere