Artikel top billede

Twitter bygger om: Sådan bliver din twitter fremover

Brugerne kan nu se overskrifter, fotos og videover direkte i deres feeds på Twitter.com

Computerworld News Service: Twitter indgår partnerskaber med adskillige store medieselskaber, der gør det muligt for brugerne at se forhåndsvisninger af de websites, der linkes til i deres Twitter-feed.

"Når man udvider tweeds, der indeholder links til vores partneres wesites, får man nu en forhåndsvisning af indhold og man kan blandt andet se billeder og afspille video," oplyser Twitter i et blogindlæg.

Twitters partnere på området tæller indtil videre New York Times, Wall Street Journal, blogs såsom BuzzFeed og TMZ samt videoindholdsleverandører såsom Lifetime og visse programmer fra BET.

Twitter gjorde det allerede muligt at se billeder i udvidede tweets ved hjælp af en opdatering i december. De nye aftaler udvider denne funktionalitet.

Kan udvides med et snuptag

En tweet med et link til en artikel fra en avis kan for eksempel udvides, så den viser artiklens overskrift, introduktion og eventuelt udgiverens og forfatterens Twitter-konti.

Brugerne kan også udvide tweets, der indeholder links til partner-virksomheder for at se billeder og video fra deres Twitter-feeds.

Funktionen vil sandsynligvis holde folk på Twitters website i længere tid, vurderer Brian Blau, der er analytiker hos Gartner.

"Vi ved i forvejen, at tweets, der indeholder links, værdsættes højere af brugerne, så hvis man er ude efter yderligere at øge værdien af disse tweets for brugerne, så kan man nu give dem den valgmulighed at klikke sig videre, eller lade være, hvis de selv vurderer at der var tilstrækkelig information i tweetet," siger Blau.

Twitter forventer ifølge blogindlægget at dette program af mediepartnerskaber vil vokse.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere