Artikel top billede

Derfor er Facebook så vigtig for din virksomhed

Det sociale site har stor betydning for, hvor kunderne lægger pengene.

Læs også:

Derfor investerer virksomhederne i social software

Hvis du tror, at Facebook bare er tant og fjas, så tro om igen.

69 procent bruger Facebook til at finde information om produkter og tjenester og beslutter sig for køb baseret på, hvad deres Facebook-venner "liker" og anbefaler.

Det viser en undersøgelse i en række store europæiske lande foretaget af virksomheden Reevoo om betydningen af kundevurderinger.

Reevoos undersøgelse viser, at flertallet af europæiske forbrugere læser anmeldelser på nettet, før de handler.

Det gælder for både detailhandlen, finansielle tjenester, bilhandel og rejser. 60 procent læser kundeanmeldelser, før de vælger bank- eller lånetjenester, tæt på 20 procent, når de tegner en forsikring, over 30 procent ved køb af bil og over 30 procent ved bestilling af rejser.

Undersøgelsen viser også, at vennernes anmeldelser og vurderinger på sociale medier skaber større troværdighed og er dobbelt så betydningsfulde som traditionelle informationskilder.

Vi vil have svar

"De svar, vi har fået i undersøgelsen, understreger, hvor afgørende virksomheders åbenhed er i forbindelse med at skabe tillid og troværdighed, men også vigtigheden af at tilbyde løsninger, der gør samspillet mellem brand og kunde samt kunder imellem lettere," siger Richard Anson, grundlægger af Reevoo.

Undersøgelsen viser, at 90 procent af kunderne forventer svar på deres spørgsmål inden for 24 timer. Hvis de ikke modtager svar, siger 34 procent, at de kan finde på at gå andre steder hen. Otte ud af 10 forbrugere anser kundeservice som afgørende for deres købsbeslutning.

Undersøgelsen viser også, at næsten 50 procent har brugt mobiltelefonen til at søge efter produktinformation eller læse anmeldelser, sammenligne produkter og skanne QR-koder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere