Artikel top billede

Derfor er Facebook så vigtig for din virksomhed

Det sociale site har stor betydning for, hvor kunderne lægger pengene.

Læs også:

Derfor investerer virksomhederne i social software

Hvis du tror, at Facebook bare er tant og fjas, så tro om igen.

69 procent bruger Facebook til at finde information om produkter og tjenester og beslutter sig for køb baseret på, hvad deres Facebook-venner "liker" og anbefaler.

Det viser en undersøgelse i en række store europæiske lande foretaget af virksomheden Reevoo om betydningen af kundevurderinger.

Reevoos undersøgelse viser, at flertallet af europæiske forbrugere læser anmeldelser på nettet, før de handler.

Det gælder for både detailhandlen, finansielle tjenester, bilhandel og rejser. 60 procent læser kundeanmeldelser, før de vælger bank- eller lånetjenester, tæt på 20 procent, når de tegner en forsikring, over 30 procent ved køb af bil og over 30 procent ved bestilling af rejser.

Undersøgelsen viser også, at vennernes anmeldelser og vurderinger på sociale medier skaber større troværdighed og er dobbelt så betydningsfulde som traditionelle informationskilder.

Vi vil have svar

"De svar, vi har fået i undersøgelsen, understreger, hvor afgørende virksomheders åbenhed er i forbindelse med at skabe tillid og troværdighed, men også vigtigheden af at tilbyde løsninger, der gør samspillet mellem brand og kunde samt kunder imellem lettere," siger Richard Anson, grundlægger af Reevoo.

Undersøgelsen viser, at 90 procent af kunderne forventer svar på deres spørgsmål inden for 24 timer. Hvis de ikke modtager svar, siger 34 procent, at de kan finde på at gå andre steder hen. Otte ud af 10 forbrugere anser kundeservice som afgørende for deres købsbeslutning.

Undersøgelsen viser også, at næsten 50 procent har brugt mobiltelefonen til at søge efter produktinformation eller læse anmeldelser, sammenligne produkter og skanne QR-koder.
IT-JOB

Lif Lægemiddelindustriforeningen

IT Operations Specialist

Strandmøllen A/S

IT udvikler

Banedanmark

Projektkoordinator
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere